PPS – Aloita jalkapallo!

Tervetuloa mukaan pelaamaan jalkapalloa PPS:n joukkueisiin!

PPS toivottaa kaikki uudet pelaajat tervetulleiksi mukaan pelaamaan jalkapalloa. Kaikkien ikäluokkien joukkueisiin mahtuu mukaan uusia pelaajia. Pelaajamme tulevat meille kotikenttämme Kartanonkosken Urheilupuiston lähialueilta kuten Pakkalasta, Kartanonkoskelta, Tammistosta, Ylästöstä, Ilolasta, Aviapoliksesta ja Tikkurilasta. Olemme jalkapalloseura, jossa on juniori- ja harrastejoukkueita esikouluikäisten lasten joukkueista aikuisten joukkueisiin. Vuosittain perustamme uudet joukkueet esikouluikäisille tytöille ja pojille. Alle kouluikäisille lapsille meillä on Naperofutis-ja Perhefutis-toimintaa.  Tervetuloa!

Joukkueen tiedot löydät täältä.

PPS welcomes all the new players to the club. All the teams have space for new players. We have teams all the way from preschool age till adults. Every year we form new teams for preschool age kids, both girls and boys. For younger kids we have tiny tot soccer and family soccer. Welcome!

Team information can be found here.