Pakkalan Palloseuralle aloittavien ikäluokkien vastuuvalmentajaksi?

Pakkalan Palloseura ry on Keski-Vantaan alueella toimiva vuonna 2006 perustettu nuori ja  kehittyvä jalkapalloseura. Pelaajajäseniä meillä on noin 400. Seuramme painopiste on juniorijalkapallossa ja sen kehittämisessä. Pyrkimyksenämme on tuottaa laadukasta juniorivalmennusta jokaiselle pelaajalle tasosta riippumatta. Kotikenttämme on Aviapoliksen alueella Kartanonkoskella.

Etsimme nyt oma-aloitteista ja ammattitaitoista aloittavien ikäluokkien vastuuvalmentajaa osaksi kehittyvää jalkapalloseuraa. Etsimällämme henkilöllä on valmiudet toimia lasten joukkueiden vastuuvalmentajan ja tukea nuoria apuvalmentajia valmentajina kehittymisessä. Tehtävä on monipuolinen ja roolisi mentoroiva. Henkilö työskentelee yhteistyössä seurakoordinaattorin kanssa.

Annamme tehtävään hyvän perehdytyksen, mutta edellytämme kokemusta ja koulutusta lasten valmennuksesta ja jalkapallosta. Muu soveltuva koulutus sekä lasten ohjauskokemus on eduksi toimenkuvan täyttämiselle.

Uusin joukkueemme TP12 aloittaa toimintansa huhtikuussa 2018

Jos kiinnostuit, lisätietoja tehtävästä antaa Seuran hallituksen puheenjohtaja Pekka Front pekka.front@pakkalanpalloseura.fi.

Lähetä hakemus, lyhyt CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen: toimisto@pakkalanpalloseura.fi

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Pakkalan Palloseura ry – Paras pelaajalle – Best for player