FUTAAMAAN – uusi joukkue aloittaa 22.4. KLO 15

Kevät tuli vihdoinkin. Olemme käyneet tutkimassa ulkotekistä ahkerasti ja olemme löytäneet sieltä jo vihreitä ruohotupsuja, niinkuin pääsiäisenä kuuluukin. 😀 Sehän tarkoittaa, että futiskausi startataan ulkokentillä ihan kohta. Tällöin myös uusin joukkueemme aloittaa toimintansa Kartanonkosken liikuntapuiston pikkutekonurmella. PT12 (=pojat ja tytöt vuonna 2012 syntyneet) joukkueeseemme on pitkin lopputalvea ilmoittautunut mukaan sekä aiemmin futiskerhoissamme harrastaneita, että uusia lajista innostuneita tyttöjä ja poikia. Nyt tämä joukko lapsia kootaan yhteen ihan oikeaksi futisjoukkueeksi.

Jos olette lapsenne kanssa harkinneet jalkapalloharrastuksen aloittamista, nyt olisi oikea aika ilmoittautua mukaan toimintaan. Rakennetaan tästä joukkueesta yhdessä turvallinen ja kiva paikka liikunnalliseen harrastukseen jossa lapsi saa paljon hyviä kavereita ympärilleen.

…tai tutustu ensin joukkueen tietoihin rauhassa, mukaan voi tulla myöhemminkin. Mikäli jalkapallosta, seurastamme tai lasten harrastamisesta herää kysymyksiä olethan aktiivisesti yhteydessä:

Risto Tikka
seurakoordinaattori