Miehet Edustus (M1)

PPS:n miesten joukkue pelaa Uudenmaan piirin 5.divisioonassa. Talvikaudella joukkue pelaa futsalia 4.divarissa. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa.

PPS men’s team plays in Uusimaa district’s 5th division. We train two times a week and during the winter we compete in futsal games.

STADIUM BONUKSET:  Mikäli olet Stadiumin jäsen voit liittää jäsentiliisi joukkueemme (Pakkalan Palloseura ry M1), jolloin ostoksistasi ohjautuu tukea joukkueellemme 3% ostoksistasi ja tämä ei vaikuta sinun Stadium bonusten kertymään.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0745 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Talvikauden tammi-maaliskuu 2018 harjoittelemme kolme kertaa viikossa. Tikkurilan tekonurmella ulkona ja Tikkurilan kuplassa.
Ma Tikkurilan tekonurmi 20.00-21.00
To Tikkurilan tekonurmi 20.00-21.00