Miehet Edustus (M1)

PPS:n miesten joukkue pelaa Uudenmaan piirin 5.divisioonassa. Talvikaudella joukkue pelaa futsalia 4.divarissa. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa. Seuran jäsenmaksu on 65€ ja joukkueen toimintamaksu on huhtikuusta eteenpäin 30€/kk. Toimintamaksu sisältää valmennuksen ja kenttämaksut. Tervetuloa mukaan toimintaan.

The PPS men´s team plays in the 5th division of the Uusimaa district. During the winter season, the team will play futsal on the 4th division. The team is practicing three times a week at the Kartanonkoski artificial fur. The club membership fee is 65€ and the team´s operating fee since April is 30€/month. The fee includes coaching and field payments. Welcome to the action.

STADIUM BONUKSET:  Mikäli olet Stadiumin jäsen voit liittää jäsentiliisi joukkueemme (Pakkalan Palloseura ry M1), jolloin ostoksistasi ohjautuu tukea joukkueellemme 3% ostoksistasi ja tämä ei vaikuta sinun Stadium bonusten kertymään.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0745 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa Kartanonkosken tekonurmella. (tarkemmat tiedot myClubissa)
Ma Kartanonkosken tekonurmi 20.30-22.00
Ti Kartanonkosken tekonurmi 20.30-22.00