Naiset Voimanaiset (N2)

Voimanaisissa pelaa joukko innokkaita naisia, joiden ensisijainen tavoite on pitää hauskaa, kohottaa kuntoa ja haastaa itseään kehittymään paremmaksi jalkapalloilijaksi. Pelaamme satunnaisia harjoituspelejä sekä osallistumme harrastetason turnauksiin. Kiinnostuitko? Omaat sitten aikaisempaa pelitaustaa tai et, olet tervetullut mukaan kokeilemaan ja tunnustelemaan, miltä treenaaminen meidän kanssamme maistuu. Tärkeintä, mitä voit tuoda kentälle, on pilke silmäkulmassa.

Voimanaiset is a team of enthusiastic women. Our main goal is to have fun and challenge ourselves to become better soccer players. Occasionally we play practice games and take part in amateur level tournaments. If you got interested you are welcome to come and train with us whether you have earlier experience or not. The most important thing for us is your passion.

STADIUM BONUKSET:  Mikäli olet Stadiumin jäsen voit liittää jäsentiliisi joukkueemme (Pakkalan Palloseura ry PPS Voimanaiset N2), jolloin ostoksistasi ohjautuu tukea joukkueellemme 3% ostoksistasi ja tämä ei vaikuta sinun Stadium bonusten kertymään.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0744 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

To Kartanonkosken iso tekonurmi (½ kenttä) 19.00 - 20.00
Su Kartanonkosken iso tekonurmi (½ kenttä) 19.30 - 20.30