Naiset Edustus (N1)

PPS:n naisten joukkue pelaa keväällä 2018 Helsingin piirin Mestaruussarjaa (harraste). Talvikaudella joukkue pelaa futsalia harrastesarjassa. Talvella 2017-18 joukkue on treenannut kerran viikossa Kartanonkosken tekonurmella, Tikkurilan tekonurmella/kuplahallissa ja Veromäen koulussa sään, ajankohdan ja tarpeen mukaan.

Joukkue etsii parhaillaan aktiivisesti mukaan lisää sekä pelaajia, että maalivahtia.

PPS women’s team plays in Helsinki district’s Mestaruussarja. We train once a week and during the winter we compete in futsal games. During the summer time we train in Kartanonkoski artificial grass and during the winter time in Tikkurila artificial grass and Kartanonkoski/Veromäki school gym.

STADIUM BONUKSET:  Mikäli olet Stadiumin jäsen voit liittää jäsentiliisi joukkueemme (Pakkalan Palloseura ry N1), jolloin ostoksistasi ohjautuu tukea joukkueellemme 3% ostoksistasi ja tämä ei vaikuta sinun Stadium bonusten kertymään.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0747 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

JOUKKUEEN JÄSENET

Jutta Aapro