Pojat 2004

PPS P04 on keväällä 2010 perustettu 2004 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Joukkueeseen kuuluu vajaat parikymmentä jalkapallolupausta Vantaan Kartanonkosken, Pakkalan, Tammiston ja Ylästön alueelta. Toimintamme on ympärivuotista. Harjoittelemme ulkokaudella 3-4 kertaa viikossa Kartanonkosken urheilupuistossa, sekä pelaamme turnauksissa ja sarjapeleissä eri puolella Uuttamaata. Talvikaudella harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa Tikkurilassa/Korsossa/Kartanonkoskella ja pelaamme hallisarjaa Espoossa ja futsal-sarjaa Uudenmaan-Helsingin piirin alueella. Otamme mielellään mukaan uusia innokkaita jalkapalloilijoita ympäri vuoden. Tervetuloa tutustumaan!

PPS P04 team for boys born in 2004 was founded in 2010. In our team have few less than 20 promising junior footballers from Kartanonkoski, Pakkala, Tammisto and Ylästö regions. We operate year-round and have 3-4 practices during outdoor season in Kartanonkoski sprotspark and during indoor season 2-3 times in Tikkurila/Korso/Kartanonkosi. During spring-autumn season we participate to regional league games in Uusimaa and Helsinki regions and attend tournaments around southern Finland. In winter season we also participate in indoor cup in Espoo and regional futsal-series. We welcome all new and eager footballers to join our team at any time during the season!

STADIUM BONUKSET:  Mikäli olet Stadiumin jäsen voit liittää jäsentiliisi joukkueemme (Pakkalan Palloseura ry P04), jolloin ostoksistasi ohjautuu tukea joukkueellemme 3% ostoksistasi ja tämä ei vaikuta sinun Stadium bonusten kertymään.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0318 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Ulkokauden harjoitusvuorot, jotka ovat voimassa lokakuun loppuun 2018. Harjoitusten ensimmäiset 15 minuuttia on lämmittelyä ja varsinainen kenttävuoro alkaa aina tasalta.
Ma Kartanonkosken iso tekonurmi (1/2 kenttä) 18.45-20.30
Ke Kartanonkosken iso tekonurmi (1/1 kenttä), pelivuoro 18.45-20.30