Pojat 2004

PPS Hait on keväällä 2010 perustettu 2004 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Joukkueeseen kuuluu reilut parikymmentä jalkapallolupausta Vantaan Kartanonkosken, Pakkalan, Tammiston ja Ylästön alueelta. Toimintamme on ympärivuotista. Harjoittelemme Tikkurilassa ja Kartanonkoskella, sekä pelaamme turnauksissa ja sarjapeleissä eri puolella Uuttamaata. Otamme mukaan uusia innokkaita jalkapalloilijoita. Tervetuloa tutustumaan!

PPS Sharks team for boys born in 2004 was founded in 2010. Our team is comprised of around 20 promising footballers from Kartanonkoski, Pakkala, Tammisto and Ylästö regions. We operate year-round and have practices in Tikkurila and in Kartanonkoski fields. We play regional league games and attend tournaments around Uusimaa region. We welcome new and eager footballers to join our team!

Ma Kartanonkosken iso tekonurmi (1/2 kenttä) 18.45-20.00
Ke Kartanonkosken pieni tekonurmi (1/1 kenttä) 17.45-19.30