Pojat 2005-06

Poikien 2005-06 joukkueen 30 poikaa on jaettu kahteen peliryhmään tason ja iän mukaan. Vuonna 2006 syntyneet Mustat pelaavat ikäluokkansa kilpa- ja haastetason pelejä ja 2005 syntyneet Punaiset pelaavat ikäluokkansa haaste- ja harrastetason pelejä. Osa joukkueen jäsenistä pelaa myös P04 joukkueen peleissä. Harjoituksia on 3-4 kertaa viikossa läpi vuoden. Ulkokaudella harjoitellaan Kartanonkosken tekonurmella (Tilkuntie 5, 01520 Vantaa) ja sisäkaudella Hakunilan, Tikkurilan ja  Myyrmäen kuplahalleissa, sekä Varia Aviapoliksen salissa.

Joukkueeseemme on helppo tulla mukaan niin vasta-alkajan, kuin lajia pidempään pelanneen. Seuran sisäinen joukkueyhteistyö mahdollistaa kaikille oman tasoista pelaamista.Tulemme mielellämme harkkapeleihin vastustajaksi.

Otamme mielellämme mukaan uusia innokkaita jalkapalloilijoita. Tervetuloa tutustumaan!

Team of 30 boys is divided into two groups according to the level and age. We train two to three times a week all year round. During the outdoor season the trainings are held at Kartanonkoski field (Tilkuntie 5, 01520 Vantaa) and during the indoor season in Hakunila, Tikkurila and Myyrmäki Hall and in Varia Aviapolis gym.

It is easy for an enthusiast and a more active person to join our team. Club team collaboration allows everyone the challenge of their own level. We are happy to join the training games.

We welcome new and eager footballers to join our team!

Talven 2017-2018 treeniajat. Tarkemmat päiväkohtaiset vuorot myClub järjestelmässä.
Ma Varia Aviapolis (sali) 16.45-18.15
Ke Myyrmäen kuplahalli (1/2 kenttä) joka 2. vko 19:15-20:45