Pojat 2005-06

Poikien 2005-06 joukkueen 18 poikaa on jaettu kahteen peliryhmään tason mukaan. Joukkue pelaa ikäluokan 2005 tavoitteellista harraste- ja haastetason pelejä. Harjoituksia on 3-4 kertaa viikossa läpi vuoden. Ulkokaudella harjoitellaan Kartanonkosken tekonurmella (Tilkuntie 5, 01520 Vantaa) ja sisäkaudella Tikkurilan kuplahallissa, sekä Varia Aviapoliksen salissa.

Joukkueeseemme on helppo tulla mukaan niin vasta-alkajan, kuin lajia pidempään pelanneen. Seuran sisäinen joukkueyhteistyö mahdollistaa kaikille pelaajille oman tasoista pelaamista. Tulemme myös mielellämme harkkapeleihin vastustajaksi.

Otamme mielellämme mukaan uusia innokkaita jalkapalloilijoita. Tervetuloa tutustumaan!

Team of 18 boys is divided into two groups according to the level. We train two to three times a week all year round. During the outdoor season the trainings are held at Kartanonkoski field (Tilkuntie 5, 01520 Vantaa) and during the indoor season in Tikkurila Hall and in Varia Aviapolis gym.

It is easy for an enthusiast and a more active person to join our team. Club team collaboration allows everyone the challenge of their own level. We are happy to join the training games.

We welcome new and eager footballers to join our team!

VUOSI 2017-2018

Pelaamme keväällä 2018 Uudenmaanpiirin P13 kolmostasolla.

Talvikaudella 2017-2018 pelasimme:

• Sipoon talvisarjaa (P06 Taso2)
  • KäPa talviliigaa 2 ryhmällä (harraste ja haaste)
  • HALVA perjantailiigaa (P05 harrastelohko)

JOUKKUEEN HARJOITUS- JA PELIKALENTERI

STADIUM BONUKSET:  Mikäli olet Stadiumin jäsen voit liittää jäsentiliisi joukkueemme (Pakkalan Palloseura ry P0506), jolloin ostoksistasi ohjautuu tukea joukkueellemme 3% ostoksistasi ja tämä ei vaikuta sinun Stadium bonusten kertymään.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0320 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

JOUKKUEEN SEURAAVA OTTELU (Palloliitto/Taso):

• Päävalmentaja Sid aloittamassa treenejä.

Treeniajat 1.4. - 30.10.2018. Tarkemmat päiväkohtaiset vuorot myClub järjestelmässä.
Ma Kartanonkosken iso tekonurmi 1/2 kenttä 18.45-20.45
To Kartanonkosken iso tekonurmi 1/2 kenttä 17:45-19:15