Pojat 2007

Poikien 2007 joukkue, PPS Krokot, on perustettu 2013. Krokoista on kasvanut jo lähes viidenkymmenen pojan monitasoinen joukkue, jossa tarjoamme lapsille mukavaa, omantasoista harjoitus- ja kilpatoimintaa, aktiivisten vanhempien ja osaavan valmennuksen tukemana.

Mikäli perheessänne on innokkaita 2007 syntyneitä lapsia, toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi mukaan Pakkalan Palloseuraan jalkapalloharrastuksen pariin. Toimintaan ehtii hyvin mukaan eikä aikaisempi urheilu- tai jalkapallotausta ole tarpeen.

P07 Krokojen joukkueen päävalmentajana toimii Ari Laakso. Hänen apunaan toimii apuvalmentajia, jotka ovat Kroko-poikien vanhempia. Lisäksi Kroko-joukkueella on innokkaat joukkueenjohtajat sekä rahasto- ja varustevastaavat.

Harjoittelemme läpi vuoden kesäkaudella (huhti-syyskuu) Kartanonkosken tekonurmilla ja talvikaudella (loka-maaliskuu) Tikkurilan urheilupuistossa tai Myyrmäkihallissa sekä lähikoulujen liikuntasaleissa. Harjoituksia on noin kolmesti viikossa jonka lisäksi osallistumme turnauksiin sekä kesä/talvisarjoihin.

Kesäkaudella 2017 osallistumme Uudenmaan piirisarjaan ja Opel-liigaan neljällä eri joukkueella. Otteluohjelman ja tulokset löydät:

PPS P07 Musta

PPS P07 Punainen

PPS P07 Keltainen

PPS P07 Valkoinen

Boys team for those born in 2007, Krokot, was founded in 2013. Nowadays Krokot has grown to multilevel team of almost fifty boys. We are providing the kids a hobby on their own level, including practice and competition activities. The coaching team is lead by head coach Ari Laakso together with parent coaches, caretakers, and highly motivated team leaders “Jojot”.

If in your family you have boys who have been born in 2007 and are interested in football, we warmly welcome you to join Pakkalan Palloseura and team Krokot. Previous experience from Football is not needed.

We practice through the year –  summer time (April-Sept.) at Kartanonkoski field and winter season (Oct.-March) Tikkurila Sportcenter or Myyrmäki sportcenter and school gym`s nearby. Practices are held about three times a week and in addition to that the team participates in tournaments and cup games.

Summer 2017 we participate Uudenmaan piirisarja and Opel-liiga with four different teams. You find schedule and results:

PPS P07 Musta

PPS P07 Punainen

PPS P07 Keltainen

PPS P07 Valkoinen

Harjoitusryhmä: Valkoinen ja Keltainen (tarkemmat päiväkohtaiset tiedot Nimenhuudossa)
Ma Kartanonkosken iso tekonurmi 17:45-19:15
Ke Kartanonkosken iso tekonurmi 17:45-19:15
To Kartanonkosken iso tekonurmi 16:45-18:15
Su Kartanonkosken iso tekonurmi 17:45-19:15
Harjoitusryhmä: Musta ja Punainen (tarkemmat päiväkohtaiset tiedot Nimenhuudossa)
Ma Kartanonkosken iso tekonurmi 18:45-20:15