Pojat 2008

PPS Puumat on kesällä 2014 perustettu iloinen ja aktiivinen poikien jalkapallojoukkue.
Joukkueeseen kuuluu noin 30 pääsääntöisesti vuonna 2008 syntynyttä pelaajaa. Tasoryhmiä on kolme: enemmän pelanneet Mustat sekä vähemmän pelanneet Punaiset ja Valkoiset. Kaikki ryhmät harjoittelevat yhdessä, mutta osallistuvat useimmiten eri peleihin ja turnauksiin. Kesäkaudella harjoittelemme Kartanonkosken tekonurmella, talvikaudella Myyrmäki-hallissa sekä Tattarisuon kuplahallissa. Toivotamme uudet pelaajat lämpimästi tervetulleiksi joukkueeseen!

PPS Puumat (Gougars) is a joyful and an active boys’ soccer team founded on the summer 2014. The team consists of about 30 players, mainly born in the 2008. The team is divided in to three sub groups: more played Mustat (Black) and less played Punaiset (Red) and Valkoiset (White). The team practices together but has usually different games and tournaments. We warmly welcome new players to our team!

Kesäkauden joukkueharjoitukset 29.03.2017 alkaen
Ke Kartanonkosken pieni tekonurmi 18.40-20.15