Pojat 2008

PPS Puumat on kesällä 2014 perustettu iloinen ja aktiivinen poikien jalkapallojoukkue.
Joukkueeseen kuuluu yli 20 pääsääntöisesti vuonna 2008 syntynyttä pelaajaa. Tasoryhmiä on kaksi: enemmän pelanneet Mustat sekä vähemmän pelanneet Valkoiset. Molemmat ryhmät harjoittelevat yhdessä, mutta osallistuvat useimmiten eri peleihin ja turnauksiin. Kesäkaudella harjoittelemme Kartanonkosken tekonurmella ja talvikaudella Tikkurilan kuplahallissa. Toivotamme uudet pelaajat lämpimästi tervetulleiksi joukkueeseen!

PPS Puumat (Gougars) is a joyful and an active boys’ soccer team founded on the summer 2014. The team consists of over 20 players, mainly born in 2008. The team is divided in to two sub groups: more played Mustat (Black) and less played Valkoiset (White). The team practices together but has usually different games and tournaments. We warmly welcome new players to our team!

STADIUM BONUKSET:  Mikäli olet Stadiumin jäsen voit liittää jäsentiliisi joukkueemme (Pakkalan Palloseura ry P08), jolloin ostoksistasi ohjautuu tukea joukkueellemme 3% ostoksistasi ja tämä ei vaikuta sinun Stadium bonusten kertymään.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0599 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Talvikauden joukkueharjoitukset 01.01.2018 alkaen
Ti Tikkurilan kuplahalli 18.40-20.15