Pojat 2009

P09 -joukkue koostuu 2009 syntyneistä pojista – joukkuetoiminta käynnistyi syksyllä 2014. Joukkueessa on hyvä henki ja pojat innokkaita jalkapallon harrastajia, kavereita tuemme niin kentällä kuin kentän ulkopuolella ja uudet pelaajat otamme reippaasti ja avoimin mielin mukaan joukkueeseen. Pyrimme tarjoamaan mukavan harrastuksen, jossa on mahdollisuus sekä pitää hauskaa että oppia jalkapallotaitoja oman kiinnostuksen ja omien edellytysten mukaisesti. Meitä on jo neljäkymmentä poikaa ringissä, joten vauhtia piisaa. Jos kiinnostuit toiminnasta, ota yhteyttä joukkueenjohtoon: p09@pakkalanpalloseura.fi.

2009 born boys  team was established during autumn 2014. We have extremely good spirit within team and we aim to be good friends and support each other both while playing football, but also outside football fields. New players are welcome and they are warmly and quickly adopted as core members in team. Our main target is to facilitate a nice hobby that offers children a possibility to enjoy sports and have fun, but also to give a chance to learn the essential football skills following each and everyone’s personal capabilities and interests. We have 40 boys in roster, so there is a lot of action. If you are interested to join the team, please contact team lead: p09@pakkalanpalloseura.fi.

Talven harjoitusvuorot 1.10.2017-31.3.2018
To Legirus-Areena 18:30-20:00