Pojat 2009

PPS P09 joukkueen 35 innokasta futari-poikaa näkyvät ja kuuluvat Eteläisen Uudenmaan alueella. Aktiivisesti kolmella tasoryhmällä pelaava joukkue on tuttu näky alueen kevät-, syksy- ja talvisarjoissa, sekä alueen suurimmissa turnauksissa. Seurayhteistyön kautta joukkue pelaa paljon harjoitusotteluita ja vastavuoroisesti kutsumme ikäluokan joukkueita Kartanonkosken upeille tekonurmille.

Joukkueen harjoitukset koostuvat alkulämmittelyn jälkeen useasta pienharjoitus- ja pienpeliryhmästä. Kaikkien tasoryhmien pojat harjoittelevat samaan aikaan ja samoja harjoituksia soveltaen poikien omaan osaamistasoon. Valmennuksen tukena on Ekkono-metodin ideologia, Eerikkilän valmentajakoulutukset sekä oma jalkapallotausta.

Joukkueen tavoite on olla laadukkaan jalkapallovalmennuksen tuottaja, jossa jokainen pelaaja on yksilö ja joukkue muotoutuu pelaajiensa ympärille. Meillä on pelaajan hyvä nauttia futiksesta, kavereista ja oppia samalla laadukkaasti kuningaslajin taitoja.

Jos kiinnostuit toiminnasta, ota yhteyttä joukkueenjohtoon: p09@pakkalanpalloseura.fi.

STADIUM BONUKSET:  Mikäli olet Stadiumin jäsen voit liittää jäsentiliisi joukkueemme (Pakkalan Palloseura ry P09), jolloin ostoksistasi ohjautuu tukea joukkueellemme 3% ostoksistasi ja tämä ei vaikuta sinun Stadium bonusten kertymään.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0720 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Kesän harjoitusvuorot Kartanonkosken iso tekonurmi
Ke Kartanonkosken iso tekonurmi 17.30-19.00