Pojat 2011

2011 syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkuetoiminta on käynnistynyt, tervetuloa mukaan!

Kesäkauden 2018 harjoittelemme toukokuusta eteenpäin Kartanonkosken liikuntapuiston tekonurmikentällä keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Valmennus:
Joukkueen valmennuksesta vastaa Pekka Front.
Pelaajien vanhempia tarvitaan myös mukaan joukkueen toimintaan (apuvalmentajia, joukkueenjohtaja, taloudenhoitaja). Toimihenkilöt koulutetaan tehtäviin.

Maksut:
Toimintamaksun laskutusjakso on kaksi (2) kuukautta.

Hinta sisältää:
Valmennuskulut (2 harjoitusta/viikko), PPS:n pelipassin, vakuutuksen, PPS-harjoituspaidan ja kenttämaksut.

Varusteet:
Sään mukaiset liikuntavaatteet, nappulakengät, jalkapallo (koko 3), juomapullo ja säärisuojat

STADIUM BONUKSET:  Mikäli olet Stadiumin jäsen voit liittää jäsentiliisi joukkueemme (Pakkalan Palloseura ry T-P 2011), jolloin ostoksistasi ohjautuu tukea joukkueellemme 3% ostoksistasi ja tämä ei vaikuta sinun Stadium bonusten kertymään.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0746 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Kesä 2018
Ke Kartanonkosken Pieni tekonurmi 17:00-18:00