Pojat/Tytöt 2012

Vuonna 2012 syntyneiden poikien ja tyttöjen yhteisjoukkue aloittaa toimintansa keväällä 2018.

Pakkalan Palloseura aloittaa vuonna 2012 syntyneiden lasten jalkapallojoukkueen toiminnan arviolta huhtikuussa lumien sulettua Kartanonkosken kentältä. Talvikaudella kaikki joukkueemme harjoittelevat lähialueiden kuplahalleissa.

Mikäli v. 2012 syntynyt lapsesi on innostunut aloittamaan jalkapalloharrastuksen ennen joukkueen varsinaisen harjoittelun aloittamista, voi hän liittyä jo nyt v. 2011 syntyneiden Poikien ja Tyttöjen joukkueeseen, jonka toiminta on ollut käynnissä reilu puoli vuotta. Joukkueessa lapsesi saa jo hyvää harjoitusta tulevaa varten. Tutustu myös uuden pelaajan ohjeeseen.

Maksut:

Joukkueen toimintamaksu on 30 euroa/kk. Toimintamaksu määräytyy joukkueen ryhmäkoon ja kustannusten mukaan.

Joukkueen toimintamaksu sisältää: Valmennus- ja kenttämaksut 2 x vko, korttelipelipassin ja vakuutuksen (uusitaan vuosittain), PPS harjoituspaidan niille pelaajille joilla sitä ei vielä ole (esim. PPS kerhotoiminnan kautta saatu) ja juomapullon.

Seuran jäsenmaksua aletaan maksaa vasta kauden 2019 alkaessa.

Varusteet:

Sään mukaiset liikuntavaatteet, nappulakengät, jalkapallo (koko 3), juomapullo ja säärisuojat.

Harjoitusajat:

Tarkempi harjoitteluaikataulu julkaistaan myöhemmin. Huhtikuusta lokakuuhun harjoittelu tapahtuu Kartanonkosken urheilukentällä, lähellä kotiasi. Talvisin joukkueemme harjoittelevat Vantaan kuplahalleissa ja sisäliikuntasaleissa.

STADIUM BONUKSET:  Mikäli olet Stadiumin jäsen voit liittää jäsentiliisi joukkueemme (Pakkalan Palloseura ry PT12), jolloin ostoksistasi ohjautuu tukea joukkueellemme 3% ostoksistasi ja tämä ei vaikuta sinun Stadium bonusten kertymään.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0776 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Tarkemmat treeniajat myöhemmin myClub järjestelmässä.

Joukkueen toimihenkilöt koostuvat joukkueen vanhemmista. Joukkueeseen valitaan joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja, varustevastaava ja huoltajat myöhemmin joukkueen toiminnan alettua. Seura kouluttaa näistä jokaisen omalle vastuualueellensa. Vanhempien aktiivinen osallistuminen lasten harrastukseen tekee harrastamisesta innostunutta ja vanhemmat muodostavat yleensä kivan yhtenäisen oman tuttavapiirin lapsen harrastuksen ympärille. Toivotammekin lämpimästi kaikki vanhemmat mukaan joukkueen toimintaan.