Miehet PPS Diablos Rojos

Miesten jalkapallojoukkue PPS Diablos Rojos aloitti toimintansa Pakkalan Palloseurassa vuoden 2018 alusta. Uudenmaanpiirin 6. divarissa pelaava reilu 20 miehen joukkueen tausta on kuitenkin pitkä. Vantaalla toimiva Diablos Rojos ry perustettiin vuonna 1998 ja vuoden 2018 alusta joukkue siirtyi PPS:n toimintaan mukaan. Joukkueen treenit ovat lähinnä pelaamista, varsinaisia drillejä ei juuri vedetä. Loistavan yhteishengen vuoksi joukkuetoimintaa on helppo lähestyä.

STADIUM BONUKSET:  Mikäli olet Stadiumin jäsen voit liittää jäsentiliisi joukkueemme (Pakkalan Palloseura ry PPS DIABLOS ROJOS), jolloin ostoksistasi ohjautuu tukea joukkueellemme 3% ostoksistasi ja tämä ei vaikuta sinun Stadium bonusten kertymään.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0777 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Tarkemmat treeniajat myClub järjestelmässä.
Ma Kartanonkosken TN 20:30-22:00
Ke Kartanonkosken TN 20:00-21:00