Tytöt 2003-04

Tytöt T03-04 on iloinen ja energinen tyttöjoukkue, jossa jokainen pelaaja on ainutlaatuinen ja tärkeä. Joukkueemme tavoitteena on jatkuva hyvän yhteishengen luominen ja ylläpitäminen. Haluamme, että jokaiselle pelaajalle jalkapallo on mielekäs ja hauska harrastus.

Girls T03-04 is a happy and energetic group of girls where every player is unique and important. Our team’s goal is to continuously create and maintain a good team spirit. We want soccer to be a meaningful and fun hobby to every player.

STADIUM BONUKSET:  Mikäli olet Stadiumin jäsen voit liittää jäsentiliisi joukkueemme (Pakkalan Palloseura ry T0304), jolloin ostoksistasi ohjautuu tukea joukkueellemme 3% ostoksistasi ja tämä ei vaikuta sinun Stadium bonusten kertymään.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0323 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Talvikausi 2018 (1.1-)
Ma Hissikeskus kenttä 19:30-21:00