Tytöt 2011-12

Tyttöfutis on nyt nosteessa!

PPS laajentaa tyttöfutistoimintaansa aloittamalla vuonna 2011 ja 2012 syntyneiden tyttöjen joukkuetoiminnan. Tähän asti uudet joukkueemme on perustettu yhteisjoukkueina, joissa samassa ryhmässä ovat aloittaneet niin tytöt kuin pojatkin. Koska kysyntää tyttöjen ihan omalle joukkueelle on ollut, tarjoamme tähän nyt mahdollisuuden. Joukkueeseen voi liittyä jo jossakin toisessa PPS:n joukkueessa pelaava tyttö, tai tietysti myös ihan uusi futiksesta mimmijengissä kiinnostunut tyttö.

Vuonna 2011 ja 2012 syntyneiden tyttöjen joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa Kartanonkosken pienellä tekonurmella. Harjoittelu tapahtuu samalla vuorolla 2011 syntyneiden poikien kanssa, mutta harjoituksissa tytöt muodostavat oman ryhmänsä. Talvella harjoitukset tulevat olemaan sisätiloissa lähialueiden (Tikkurila, Myyrmäki jne.) kuplahalleissa, sekä lähikoulujen liikuntasaleissa.

UUSI PELAAJA, ILMOITTAUDU MUKAAN JOUKKUEESEEN TÄSTÄ

Mikäli lapsesi pelaa jo PT11 tai PT12 joukkueessa, olethan yhteydessä T11/12 joukkueen joukkueenjohtajaan Pekka Fronttiin (yhteystiedot löydät alempaa) jotta toimenpiteet pelaajan siirtämisestä tyttöjoukkueeseen voidaan aloittaa.

Valmennus:
Joukkueen valmennuksesta vastaa Pekka Front, sekä joukko tyttöenergiaa PPS:ssä itsekin pelaavia ja valmennustaustaisia naisia.

Pelaajien vanhempia tarvitaan myös mukaan joukkueen toimintaan (apuvalmentajia, joukkueenjohtaja, taloudenhoitaja). Toimihenkilöt koulutetaan tehtäviin.

Maksut:
Toimintamaksu on 45 euroa / kk ja sen laskutusjakso on kaksi (2) kuukautta.

Hinta sisältää:
Valmennuskulut (2 harjoitusta/viikko), PPS:n pelipassin, vakuutuksen, PPS-harjoituspaidan ja kenttämaksut.

Varusteet:
Sään mukaiset liikuntavaatteet, nappula-/turfkengät, jalkapallo (koko 3), juomapullo ja säärisuojat.

Tervetuloa mukaan vuonna 2011 ja 2012 syntyneiden tyttöjen joukkueeseen!

Kesäkausi 1.6. - 31.10.2018
Ke Kartanonkosken pieni tekonurmi 17:00 - 18:00
La Kartanonkosken pieni tekonurmi 13:00 - 14:00

Yhteys

Kaikki Pakkalan Palloseuran joukkueet toimivat pelaajien vanhempien vetäminä. Joukkueen alkuvaiheessa seura auttaa joukkuetoiminnan käynnistämisessä, sekä pitää ohjaksia käsissään. Vanhempia tarvitaan kuitenkin joukkueenjohtajan, rahastovastaavan, huoltajan, apuvalmentajien ja varustevastaavien rooleihin. Näihin tehtäviin seura kouluttaa ja tukee myös myöhemmin matkan aikana. Joukkuetoiminnassa on erityisen tärkeää, että vanhemmat jakavat lapsen harrastuksen, osallistuvat siihen ja ovat osa joukkuetta eri keinoin. Näin joukkueen toiminta pystytään turvaamaan ja harrastuksen kustannukset pitämään matalina. Jos olet vanhempana kiinnostunut erityisesti jostain tietystä roolista joukkueessa olethan yhteydessä meihin.

• Vastuuvalmentaja

Pekka Front