Tytöt B

PPS/KOPSE YJ

TB1 (02-00)

Jos olet syntynyt vuosina 2003-2000, tervetuloa kokeilemaan joukkueeseemme!

Kts. vuorot alempana

Ilmoitathan tulostasi etukäteen vastuuvalmentajalle, jojolle tai ilmoittautumislinkin kautta.

Ilmoittaudu mukaan joukkuetoimintaan: Ilmoittautumislomake

MAKSUT:

Seuran jäsenmaksu vuonna 2018 on 125€.

Joukkueen toimintamaksu on 45€/kk.

Sisältää valmennuksen, sarjamaksut ja kenttävuorot.

Voit kokeilla ilmaiseksi kuukauden ajan.

• Salou 2017 - CF Reus Femeni A

SARJAT:

Futsal 2017-18:

Jalkapallo 2018:

YLEISTÄ JOUKKUEESTA:

Joukkue on perustettu vuonna 2007 Vantaan Kartanonkoskella.

2015 syksyllä yhdistimme voimamme Korson Palloseuran KOPSE T01-03 joukkueen kanssa. Yhteistyö jatkuu edelleen vuonna 2018.

Tällä hetkellä YJ-joukkueessamme on reilut parikymmentä motivoitunutta pelaajaa, jotka ovat syntyneet pääosin vuosina 2001-2003. Suurin osa tytöistä on harrastanut jalkapalloa useita vuosia.

Joukkueen ovet ovat auki myös uusille vuosina 2000-2003 syntyneille pelaajille. Pitkä pelaajatausta ei ole välttämätön, jos motivaatiota ja yleistä liikunnallisuutta löytyy.

HARJOITUKSET:

Harjoitukset kolme – neljä kertaa viikossa.

Kesällä harjoitukset Kartanonkoski – Tikkurila – Korso alueiden tekonurmilla.

Talvella keskitymme futsaliin, jonka parissa hiotaan futsal tekniikkaa ja syvennytään futsalin taktiseen puoleen. Harjoitukset lähialueiden kouluill.

Kehonhuoltoa ja fysiikkatreenejä talvella myös lähialueen koulujen liikuntasaleissa.

Harjoittelemme talvikaudellakin tietysti myös jalkapalloa. Harjoittelupaikkana Tikkurilan kuplahalli. Harkkapelit pääsääntöisesti Legirus Areenalla.

kts. Harjoitusvuorot alempana

PELITOIMINTA 2017-2018:

Futsal – talvikaudella 2017-18 osallistumme Uudenmaan ja Helsingin piirin futsal sarjaan B-tytöissä.

Harkkapelit – Talven aikana pelaamme myös useita jalkapallo harjoitusotteluita.

Jalkapallo – Kesällä 2018 tulemme pelaamaan B-tytöissä yhdellä joukkueella Uudenmaan ja Helsingin piirin sarjaa.

Turnaukset –  Tulemme osallistumaan ainakin StadiCup turnaukseen.

Voit tulla milloin vain kokeilemaan. Ilmoitathan kuitenkin tulostasi etukäteen.

Tervetuloa mukaan pelaamaan maailman suosituinta urheilulajia!

PPS/KOPSE

U16, U17, U18 (02-00)

COST:

Club membership 2018: 125€.

Team operational fee: 45€ / month.

Fees include coaching, participation fees and field schedules.

You can try it free for a month.

LEAGUES:

Futsal 2017-18:

Football 2018:

TEAM: U16-18

Our soccer team for girls is established in 2007 at Vantaa Kartanonkoski.

In the autumn 2015 we started cooperation with Korson Palloseura (KOPSE T01-03). Collaboration continues in 2018.

At the moment we have over 20 players in our team, mainly born between 2003 and 2001. Most of the girls have have played football many years.

New players, born 2000-2003 are always welcome to our team. Long player career is not necessary if you are well motivated and have some kind of sport background.

TRAINING:

We train three or four times a week.

In the summer 2018 we will train on artificial grass in Kartanonkoski, Korso and Tikkurila.

In the winter we focus on futsal. We fine-tune futsal technique and train tactics in futsal. Exercises in nearby schools.

In the winter time also body care and physics in nearby schools.

In the winter we also play and practise football in Tikkurila football air dome. Training games mainly in Legirus Arena.

(see Training schedule below)

GAMES 2017-2018:

Futsal – Winter 2017-18 we will participate in Futsal League organized by Football Association of Finland (Uusimaa and Helsinki).

Training games – During the winter we will also play several football training matches.

Football – In the summer 2018 we will play with one team Girls 16-18 League organized by Football Association of Finland (Uusimaa and Helsinki).

Tournaments –  We will participate in StadiCup girls tournament.

You are welcome any time to try out in our team. It’s good however, to inform us in advance of your arrival.

Welcome to join and play the world’s most popular sport!

Linkit / Links:

10630 1397727820 displayPPS Ilmoittautumislomake

Korson Palloseura KOPSE Joukkuesivu

Kuvahaun tulos haulle facebook logo KoPPSe Facebook

Kopse - PPS Yj 01/02Tweets by ‎@KoPPSeYJ

@KoPPSeYJ

#Futsal viikonlopun saldo. Tiukat pelit ja voitot kotiin. Vieraissa (0 - 2) FC Espoo/Unitedista ja kotona (1 -0) Va… t.co/NGourJXDS1

@KoPPSeYJ

Hyvä peli ranskalaisia vastaan, niukka 3-1 tappio tuloksena. Näytettiin vähän vantaalaista kovuutta 💪

@KoPPSeYJ

Leirin toinen peli, vastassa Filiere Excellence Ranskasta.

Tällaista leirin ohjelmassa tänään. #ucl #barcelona #olympiakos

Tänään hyvä tsemppi CF Reusia vastaan. Saatiin kyllä opetusta koko rahalla 😁

Tweet Media

STADIUM BONUKSET:  Mikäli olet Stadiumin jäsen voit liittää jäsentiliisi joukkueemme (Pakkalan Palloseura ry B-Tytöt), jolloin ostoksistasi ohjautuu tukea joukkueellemme 3% ostoksistasi ja tämä ei vaikuta sinun Stadium bonusten kertymään.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0322 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Talvikausi 2017-18 (1.11-)
Ma Tikkurilan kuplahalli (koko kenttä) 19:30-21:00 (kenttäaika 20:00-21:00)
Ti Veromäen koulun liikuntasali 19:40-21:00 (salivuoro 20:00-21:00)
La Tikkurilan lukion liikuntasali 14:45-16:00 (salivuoro 15:00-16:00)