Kutsu naisille jalkapalloharrastuksen pariin

Oletko joskus miettinyt millaista olisi pelata jalkapalloa tai aloittaa lapsuuden harrastus uudelleen?

Pakkalan Palloseuran naisten joukkue etsii uusia ja vanhoja harrastajia jalkapallon pariin. Naisten joukkue pelaa kesäisin nelos divaria ja talvella futsalissa kolmos divaria tai harrastesarjaa. Keväästä syksyyn treenit ovat olleet Kartanonkosken tekonurmella, talven suunnitelmissa on treeniä Kartanonkosken koulun salissa ja yksi hallivuoro viikossa. Treenikertoja on kolmisen viikossa.

Joukkueeseen voi tulla mukaan vaikkei koskaan olisi koskenut pallon. Ei myöskään haittaa vaikket pääsisi osallistumaan kuin kerran kuussa joukkueen pelitapahtumiin. Naisten joukkueessamme on eri tasoisia ja ikäisiä pelaajia, jotka ovat tulleet eri seuroista. Asenne on rento, pääasia että liikutaan ja saadaan uusia mukavia pelikavereita.

Kuukausimaksu on vain 30 euroa kuussa. Ensimmäisen kuukauden voit kokeilla pelaamista naisten joukkueessamme ilmaiseksi.

Tosi kiva joukkueenjohtajamme Jutta Aapro kertoo mielellään lisää:

naiset.n1@pakkalanpalloseura.fi, p. 044-0403950

Joukkueen omat sivut