PPS:ssä voit maksaa myös liikuntaseteleillä

Olemme kuunnelleet jälleen jäsenistömme toiveita. Pakkalan Palloseura ry on solminut sekä Smartum Oy:n että Edenred Finland Oy:n kanssa sopimukset liikuntaseteleiden käyttöönotosta maksuvälineenä. PPS:llä on sopimuksen mukaisesti oikeus ja velvollisuus hyväksyä maksuvälineenä Smartumin ja Edenredin liikkeelle laskemia liikuntaseteleitä. Etuus koskee kaikkia aikuisjoukkueidemme jäseniä (naiset ja miehet).

Pakkalan Palloseura tarkistaa, että asiakkaan Smartumin tai Edenredin maksuvälineellä maksamat harrasteet ovat maksuvälineen kohdennuksen piirissä, ja varmistaa, että asiakas maksaa vain oman harrastuksensa Smartum tai Edenred liikuntasetelillä. Smartum ja Edenred -seteleissä on mainittu aina maksuvälineen voimassaoloaika. Jokaisessa setelissä tulee olla tunnistettava allekirjoitus. Seura ei voi hyväksyä vanhentuneita tai allekirjoittamattomia seteleitä maksuvälineenä.

Smartum ja Edenred liikuntasetelillä voi maksaa vain kauden aikana syntyvät joukkueen toimintamaksut. Jäsenmaksua tai varustemaksuja ei voi maksaa liikuntaseteleillä. Lisäksi molemmilla yrityksillä on käytössä mobiilisovellus.

Lue lisää muista maksukäytänteistämme.

Kaikki joukkueemme joissa liikuntaseteleitä voi käyttää ottavat mielellään mukaan uusia harrastajia.

MIEHET EDUSTUS (M1) 5. divarissa pelaava miesten joukkue etsii erityisesti tällä hetkellä maalivahtia.

MIEHET PPS DIABLOS ROJOS 6. divarissa pelaavassa joukkueessa pelaa kaikenikäisiä futaajia

NAISET EDUSTUS (N1) Talvella harrastesarjan futsaalia ja keväällä Helsingin piirin mestaruussarjassa (harraste) pelaava joukkue etsii sekä uusia pelaajia, että uutta maalivahtia parhaillaan.

NAISET VOIMANAISET (N2) Harrasteryhmän naiset ottavat mielellään vastaan uusia kuntoilijoita.