Pelaajalle

Tämä on sinulle Pakkalan Palloseuran futaaja, pelaajan vanhempi, futiksesta kiinnostunut, joukkueeseen mukaan haluava.

Löydät täältä ajantasaista infoa seuramme toiminnasta, maksuista, toimintapelisäännöistä ja vinkkejä joilla toivomme helpottavamme mukaan tuloasi ja joukkueessa mukana oloa.

Jokainen joukkue on meillä yksilöllinen, joten eri joukkueiden toiminnoissa voi olla vivahde-eroja. Löydät oman joukkueesi asiat joukkueen omalta sivulta. Pelaajainfossa on kaikkia joukkueita koskevat yhteiset ohjeet.

Mahtavaa kun olet mukana just meidän clubissa! 😀

Oletko ajatellut liittyä futisjoukkueeseen?

Meillä on joukkueita eri ikäisille, aloittelijoille ja enemmän harjoitelleille. Voit tulla kokeilemaan toimintaamme monin eri keinoin.

Lue lisää »

Pakkalan Palloseura ja Stadium tekevät yhteistyötä varustehankinnoissa

Kaikki PPS:n joukkueet ja pelaajat ovat oikeutettuja Team Stadium -etuihin ja -bonukseen. Stadium on PPS:n virallinen urheiluliike ja urheiluvarustetoimittaja. PPS:n virallinen tuotemerkki on Nike.

Lue lisää »

PPS:n vuosikello – seuran ja piirin vuoden ohjelma ja tapahtumat listattuna

Milloin joukkuetiedot päivitetään? Milloin harjoitusvuorot vahvistetaan? Milloin turnaukset järjestetään? Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät PPS:n vuosikellosta, josta löydät vuotuisen toimintasuunnitelman ja tapahtumat aikajärjestyksessä.

Lue lisää »

Pakkalan Palloseura ry:n säännöt

Seuran viralliset säännöt siinä muodossa kuin ne löytyvät Patentti- ja rekisterihallituksesta.

Lue lisää »

Jäsenmaksut ja jäsenen äänioikeus

Lue lisää »

Sosiaalisen median käyttö seurassa

Seura on monella tavalla esillä sosiaalisessa mediassa ja kannustaa myös jäseniään aktiivisuuteen. Tällä sivulla on ohjeita seuran ja joukkueiden sosiaalisen median käyttöön.

Lue lisää »