PPS ja Diablos Rojos yhteistyöhön

Meillä on suuri ilo ja kunnia esitellä uusin vuoden 2018 alussa aloittanut miesten joukkueemme PPS Diablos Rojos. CF DR on aiemmin pelannut Diablos Rojos ry yhdistyksessä jo useamman vuoden. Yhdistys on perustettu jo vuonna 1998 ja alunperin joukkue pelasi Helsingin piirissä, sittemmin siirtynyt Uudenmaan piiriin. Pelaajien ikähaarukka on tällä hetkellä n. 22-40 vuotiaita. Vuoden alusta joukkue on nyt siis siirtynyt toimimaan Pakkalan Palloseuraan. Tämä mahtavalla joukkuehengellä varustettu jengi on ilo saada osaksi toimintaamme. Joukkueeseen mahtuu myös lisää pelaajia mikäli nappisjalkaasi kihelmöi mukavasti. Joukkue harjoittelee maaliskuun loppuun Tikkurilan kuplahallilla ja keväämmällä uudistumassa olevalla Kartanonkosken kentällä kuten muutkin joukkueemme.

Toivotamme Iiro Sivenin johtaman ja Heikki Aholan valmentaman joukkueen lämpimästi osaksi seuraamme ja toivomme miehille erinomaisia ensimmäisiä treenejä tänään PPS:ssä.

Joukkueen sivulla tarkemmat tiedot.