PPS käynnistää vuonna 2012 syntyneiden joukkuetoiminnan

Pakkalan Palloseura aloittaa vuonna 2012 syntyneiden tyttöjen ja poikien futisharjoittelun Kartanonkosken kentällä keväällä 2018.

Pakkalan Palloseurassa jalkapalloon voi alkaa tutustumaan kolmevuotiaasta lähtien. Järjestämme Liikuntaleikki Vantaa ry:n kanssa yhteistyössä erilaisia jalkapallollisia kerhoja, Perhefutiksesta, Naperokerhoon ja Temppukouluun. Keväisin aloitamme uuden joukkuetoiminnan viisivuotiaille, näin tapahtuu myös tänä vuonna. Aloittavan ikäluokan koko vaihtelee hieman vuosittain. Viime vuonna 2011 syntyneitä aloitti yhteensä noin 40 lasta.

Jalkapallo on harrastuksena monipuolinen. Sen lisäksi että se opettaa lapselle jo pienestä pitäen liikunnallisen elämäntavan ja edistää liikkuvuutta, edistää se myös lapsen sosiaalisuutta, pelisilmää ja terveellisiä elämäntapoja. Joukkuetoiminnassa lapsi oppii sekä voittamaan, mutta myös käsittelemään häviämisen tuomia tappion ja epäonnistumisen tunnetiloja. Yksin näitä ikäviäkään tunnetiloja ei tarvitse opetella kokemaan, vaan niitä käsitellään joukkueena. Myös onnistumisen tunteita voi riemuita yhdessä. Lisäksi lapsi oppii olemaan osa isompaa ryhmää, sekä ymmärtää miten jokaisella on tiimissä oma tärkeä roolinsa. Yhtenäinen tiivis joukkue luo usein lapsen ympärille pysyviä läpi elämän kannattelevia ystävyyssuhteita.

Pakkalan Palloseurassa noudatetaan Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa -sääntöjä. Leikkimaailmassa (alle 11-vuotiaat pelaajat) jalkapalloa lähestytään leikin kautta oppien. Varsinaisissa peleissä turvataan kaikkien lasten pelaamaan pääsy.

Tammi-helmikuun aikana ikäluokan innokkaimmat tulevaisuuden harrastajat pääsevät ottamaan ensiaskeleitaan jalkapallon parissa ilmaiseksi seuramme järjestämällä Kokeile Futista kurssilla. Myöhemmin jäiden ja lumen sulattua aloittelemme säännölliset treenit Kartanonkosken kentällä. Mikäli lapsesi haluaa aloittaa jalkapalloharrastukseen tutustumisen ennen Tytöt/Pojat 2012 joukkueen säännöllisen harjoittelun aloittamista, voi hän osallistua P11 ja T11 joukkueen toimintaan mukaan. Ole tällöin yhteydessä ko. joukkueen joukkueenjohtajaan.

Joukkueen oma sivu josta voit tarkistaa ajantasaiset tarkemmat tiedot.

Ilmoita lapsesi mukaan joukkueen toimintaan.