PPS/KoPse TB jatkaa yhteistyötä

Vuonna 2015 aloitettu erinomaisesti sujunut yhteistyö Korson Palloseuran kanssa jatkuu myös vuonna 2018. TB joukkue pelaa kaudella 2018 T16-18 nelossarjaa. Tällä hetkellä PPS/Kopse YJ -joukkueessa on reilut parikymmentä motivoitunutta pelaajaa, jotka ovat syntyneet pääosin vuosina 2001-2003. Suurin osa tytöistä on harrastanut jalkapalloa useita vuosia. Joukkueen ovet ovat auki myös uusille vuosina 2000-2003 syntyneille pelaajille. Pitkä pelaajatausta ei ole välttämätön, jos motivaatiota ja yleistä liikunnallisuutta löytyy.

Kopse tiivistää joukkuetoiminnan positiiviset puolet erinomaisesti:

Joukkue­pelaaminen antaa nuorille mahdolli­suuden oppia toimimaan ryhmässä erilaisten ihmisten kanssa, yhdessä pelaamisen kautta. Tarkoituksena on tarjota jokaiselle mahdolli­suus kokea liikunnan riemu ja oppia terveel­linen elämän­tapa koko tulevaa elämää ajatellen. Pelaaminen antaa onnis­tumisen iloa ja toisaalta pettymysten kautta opettaa myös vastoin­käymisten aiheut­tamien tunteiden hallintaa.

Mikäli olet kiinnostunut joukkueen toiminnasta olethan ensin yhteydessä joukkueenjohtaja Hannu Jokirantaan, 044 2545 743 / 0400 308 677, hannu.jokiranta@pakkalanpalloseura.fi. Joukkueen treeneihin ovat uudet pelaajat tervetulleita yhteydenoton kautta. 🙂