PPS X FFS TREENIT

PPS aloittaa 2018 sponsoritapahtumat Fitter Faster Stronger (FFS) valmennuspalvelun kanssa. Tapahtuma tuotto ohjataan PPS junioritoiminnan tukemiseen.

Mitä?
FFS järjestää avoimet kehonpainoharjoitukset tammikuussa la 13.1 ja su 21.1. Tikkurilan Trio Centerissä. FFS hoitaa treenien ohjauksen ja osallistumismaksut lahjoitetaan PPS junioritoiminnan tueksi.

Mikä ihmeen FFS? Kenelle treenit sopii?

FFS, eli Fitter Faster Stronger on harjoittelukonsepti, jonka on kehittäneet sen perustajat Milla Hurri ja Pekka Front. Tällä hetkellä ryhmiä vedetään Vantaalla ja Helsingissä. Kyse on ennen kaikkea kokonaisvaltaisesta harjoittelusta ja omien rajojen koettelusta –  kehonpainotreenillä, vetotreeneillä, armeijaradalla. Missä milloin.

Treenit sopivat kaikille yli 15 vuotiaille – treenit rakennetaan skaalautuviksi eli jokainen haastaa itsensä omalla tasollaan. Helppoa siitä emme kuitenkaan tee kenellekään – Tuloksemme puhuvat puolestaan miksi. Jos sinua kiinnostaa nähdä minkälaista treenaus meillä on voit vilkaista meidän nettisivuilta www.fitterfasterstronger.fi  kuvia ja videota osuutta ja jos sinulla on kysyttävää voit ottaa meihin yhteyttä FFS Facebook sivujemme messengerissä tai sähköpostilla info@fitterfasterstronger.fi

Milloin?

13.1.2018 KLO 10:00-11:00 TRIO CENTER / Painimolski
21.1.2018 KLO 15:30-16:30 TRIO CENTER / Painimolski

Hinta

Treenikerran hinta on 10€. Maksu käteisenä paikan päällä. Kaikki tuotto ohjataan PPS junioritoimintaan.

Tarvitseeko olla jäsen osallistuakseen?

Ei – tapahtumat ovat kaikille avoimia. Voit tulla mukaan treenaamaan ja samalla tukemaan seuran toimintaa.

Ilmoittautu linkin kautta