Jäsenyys

Seuran jäsenmaksu maksetaan seuralle kerran vuodessa (marras-joulukuu). Ohessa jäsenmaksut vuodelle 2017. Tämän lisäksi pelaajat maksavat joukkueelle toimintamaksua, jolla katetaan joukkueen omia kuluja (mm. kenttävuorot, valmennus, varusteet, turnaukset yms). Toimintamaksu on joukkuekohtainen maksu, joka vaihtelee joukkueittain.

Jäsenmaksut kaudelle 2017

Pelaajajäsen (yli 15v äänioikeus) 125€
Aikuisjoukkueen pelaajajäsen (äänioikeus) 65€
2. pelaajajäsen 90€
3. pelaajajäsen 70€
4. pelaajajäsen 0€
Heinäkuussa ja sen jälkeen aloittava (kaikki paitsi jos 4.pelaajajäsen) 65€
Futsalkausi (loka-maaliskuu) 65€

Kannatusjäsenmaksu (ei äänioikeutta) 20€
Varsinainen jäsen(PPS:ssä pelaavan alle 15v vanhemman äänioikeus. Ei oikeuta perhealennukseen.) 0€
Joukkueenjohtaja (1/joukkue äänioikeus. Ei oikeuta perhealennukseen) 0€
Vastuuvalmentaja (1/joukkue äänioikeus. Ei oikeuta perhealennukseen) 0€

Jäsenen äänioikeus

Alle 15 vuotiaan pelaajan yksi (1) vanhempi on automaattisesti oikeutettu jäsenyyteen ja äänioikeuteen pelaajan jäsenmaksun suorituksen jälkeen. Samoin 15 vuotiailla ja tätä vanhemmilla pelaajajäsenillä, joukkueenjohtajalla (1/joukkue) ja vastuuvalmentajalla (1/joukkue) on seuran jäsenyys ja äänioikeus. Seuran sääntöjen mukaan jäsenyys vaatii vielä hallituksen hyväksynnän. Hallitus hyväksyy kaikki jäsenmaksun maksaneiden lasten vanhemmat jäseneksi ennen äänioikeudellista syyskokousta, joten äänioikeutta ei tarvitse erikseen hakea.