Tarve naarasmustekalalle, -hämähäkille, -pantterille, mitä näitä nyt on?

Hallitsetko erilaiset muuvit ja syöksyt eteen, taakse ja sivuille? Oletko joukkueessa nimenomaan se vastarannankiiski joka ei halua että pallo on maalissa? Syöksytkö kohti haasteita ja pidät pienistä pyöreistä esineistä? No, itseasiassa et pidä, koska haluat potkaista sen mahdollisimman kauaksi omalta tontiltasi.

Naisten N1 joukkueessamme olisi paikka uudelle

MAALIVAHDILLE

Tarjoamme oman tontin lisäksi:

• kesään asti paikan harrastetason futsalissa
  • piirisarjan pelien alkaessa paikan Helsingin piirin mestaruussarjassa (harraste)
  • treenit ja valmennuksen kerran viikossa
  • joukkueellisen todella upeita joukkuekavereita joiden kanssa harjoitella sitä venymiskykyä, hyppyjä, syöksyjä, mitä nyt repertuaariisi kuuluukaan
  • pallo luultavimmin tulee kaupan päälle vastustajajoukkueen puolesta toistuvana yrityksenä, tee sille mitä haluat
  • seuran punaisena sykkivältä sydämeltä et voi myöskään välttyä, lupaamme että se vie mennessään  😉

Tonttisi vuokra on 30 euroa kuukaudessa (joukkueen toimintamaksu). Sydämen huolto maksaa 65 euroa/vuosi (seuran jäsenmaksu).

JOUKKUE OTTAA MIELELLÄÄN VASTAAN MYÖS UUSIA ILOISIA NAISFUTAREITA. TULEHAN KOKEILEMAAN!

Käy kurkkaamassa joukkueen sivu

JA