PPS – Paras Pelaajalle – Best For Player

Tervetuloa mukaan PPS:n joukkueisiin!

PPS toivottaa kaikki uudet pelaajat tervetulleiksi mukaan seuran toimintaan. Kaikkien ikäluokkien joukkueisiin  mahtuu mukaan uusia pelaajia. Joukkueita on esikouluikäisten lasten joukkueista aikuisten joukkueisiin. Vuosittain perustamme uudet joukkueet esikouluikäisille tytöille ja pojille. Alle kouluikäisille lapsille meillä on Naperofutis-ja Perhefutis-toimintaa. Meillä on myös erityislasten joukkue. Tervetuloa!

Joukkueen tiedot löydät täältä.

PPS welcomes all the new players to the club. All the teams have space for new players. We have teams all the way from preschool age till adults. Every year we form new teams for preschool age kids, both girls and boys. For younger kids we have tiny tot soccer and family soccer. Welcome!

Team information can be found here.