Toiminta

Pakkalan Palloseuran tavoitteena on tarjota alueen lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa ja muuta liikuntaa lähellä kotiaan. Pääperiaatteitamme on tukea jokaista pelaajaa yksilönä kohti omaa huipputasoaan.

Pakkalan Palloseura’s goal is to offer all the children and young people a chance to play soccer and train other sports nearby. Our key principles is to support every player as an individual and help them reach their personal best.

Pakkalan Palloseuran tavoitteena on tarjota lähialueen asukkaille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa lähellä kotiaan.

Pääperiaatteenamme on tukea jokaista pelaajaa yksilönä kohti omaa huipputasoaan. Yhteistyössä alueemme päiväkotien ja koulujen kanssa tavoitteemme on myös lisätä lasten ja nuorten kiinnostusta liikuntaa ja jalkapalloa kohtaan.

Lue lisää »

Valmennuslinjastamme käyvät ilmi eri ikäisille pelaajille suunniteltu valmennusohjelma ja sen aikataulu.

Ohessa valmennuslinjamme pääperiaatteet. Seuramme joukkueilla on käytettävissään myös vuosi- ja kuukausisuunnitelmat sekä digitaalisena palveluna viikkokohtaiset harjoitusmallit.

Lue lisää »

Katso ajan tasalla olevat kaikkien joukkueiden harjoitusvuorot täältä.

Lue lisää »

Joukkueiden toimihenkilöt

Juniorijoukkueiden toimintaa pyörittävät pelaajien vanhemmat. Vastuuvalmentaja on usein ulkopuolinen ammattivalmentaja. Joukkue tarvitsee vastuuvalmentajan lisäksi apuvalmentajia, joukkueenjohtajan, huoltajan ja rahastonhoitajan. Seura järjestää koulutusta kaikkiin tehtäviin.

Lue lisää »

Liikuntaleikki Vantaa ry järjestää yhteistyössä PPS:n kanssa Naperofutis-, Perhefutis- ja Temppukoulu-toimintaa.

Leikinomaisuus, monipuolisuus ja kannustava ilmapiiri ovat toiminnan tavoitteita. Toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikuntaleikkejä, jalkapallon perusteita ja hauskoja temppuratoja. Pääohjaajina toimii pitkään lasten ohjauksessa mukana olleita aikuisia.

Lue lisää »

4. - 15.6.2018 mennään PPS:n Aktia futis- ja sporttileirille

Missäpä sen mukavampaa olisi aloittaa kesälomaa koulujen jälkeen! Ohjattua toimintaa, taitojen hiomista, kavereita ja kivaa tekemistä. Aikainen ilmoittautuja pääsee osallistumaan leirille edullisemmin.

Lue lisää »