Pakkalan Palloseura hakee PÄÄVALMENTAJAA 2005 ja 2006 ikäluokan poikien joukkueelle

PPS:n P0506 joukkueessa pelaa n. 30 poikaa ja se on jaettu kahteen eri tason pelejä pelaavaan ryhmään. Mustat pelaavat kilpa- ja haastetason pelejä, punaiset haaste- ja harrastetason pelejä. Joukkue harjoittelee yhdessä 3 kertaa viikossa, pelejä on molemmilla ryhmillä n. joka 2. viikko. Ryhmät tekevät keskinäistä peliyhteistyötä, lisäksi joukkue tiivistää kauden 2017-2018 alusta harkka- ja peliyhteistyötä PPS:n P04 joukkueen kanssa. Päävalmentaja pääset kehittämään monipuolista joukkuetta.

Joukkueen päävalmentajan tulisi allekirjoittaa PPS:n arvot: avoimuus, kunnioittaminen, tavoitteellisuus ja intohimoisuus. Koulutustason tulee olla minim. C taso.

Seura tarjoaa toimintaan hyvät olosuhteet, motivoituneet pelaajat ja säännöllisen koulutuksen. Valmentajan apuna toimii apuvalmentajien lisäksi joukkueen vastuulliset ja kehittämishaluiset toimihenkilöt, sekä seuran valmennuksesta vastaava toimihenkilö.

Hakemuksessa on hyvä mainita ainakin ao.asiat:

• valmentajan nimi ja yhteystiedot
  • valmentajatausta: valmennuskoulutus ja – kokemus
  • muu koulutus – ja osaaminen liikunnan alalta sekä mahdollinen pelaajaura
  • valmennusfilosofiasi ja tavoitteesi valmentajana lyhyesti
  • palkkiotoive

Päävalmentajan paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot:
Pakkalan Palloseura ry