Tule ohjaajaksi Kesäleirillemme kesällä 2018

PPS järjestää Kartanonkoskella vuotuisen kesäleirin 4. – 15.6.2018 välisenä aikana

Kesäleiri on kouluikäisille lapsille suunnattu jalkapallollinen, ma-pe klo 8-16 toteutettava ohjattu leiri, jossa futisharjoitusten ja -taitojen hiomisen lisäksi myös pelataan ja leikitään. Samalla leirillä vahvistetaan yhteishenkeä ja tutustutaan uusiin kavereihin.

Leirille etsitään nyt innokkaita jalkapallollisia ohjaajia. Etsinnässä on yksi päävastuullinen ohjaaja ja 5-8 kpl nuoria apuohjaajiksi. Työpäivät ovat ma-pe, 6-8 h/pv. Tiedot tarkentuvat rekrytoinnin ja haastatteluiden edetessä.

Pääohjaajan vastuulla on kesäleirin ohjelman suunnittelu, sekä apuohjaajien työn koordinointi. Vähimmäisvaatimuksena jalkapallovalmennuksen C tason koulutus, aikaisempi kokemus valmennuksesta ja koordinoinnista, sekä toiminta nuorten ja lasten kanssa.

Apuohjaajien vastuulla on toteuttaa kesäleirin ohjelma pääohjaajan ohjauksessa. Vähimmäisvaatimuksena on E tason koulutus. Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta ohjaajatyöstä ja lasten kanssa toimimisesta katsotaan se eduksi. Apuohjaajien palkkauksen tueksi tullaan hakemaan PPS:n toimesta Vantaan kaupungin kesäseteleitä. Tämä asettaa vaatimuksen apuvalmentajien iälle, syntymäaika tulisi asettua vuosien 2000 – 2003 välille.

Kaikilta ohjaajilta edellytetään rikosrekisteritöntä taustaa.

Lyhyet hakemukset kesäleiriohjaajan tehtäviin tulee lähettää sunnuntaina 11.2.2018 mennessä osoitteeseen toimisto@pakkalanpalloseura.fi.