C-poikien kausi 2017 takana

C-poikien kausi 2017 takana

C15:n hieno kausi 2017 on nyt takanapäin. Joukkue ja pojat kehittyivät mainiosti ja osoittivat tiukassa paikassa taistelutahtoa. Tämän jälkeen on hyvä siirtyä talven harjoituskaudelle valmistelemaan vuotta 2018.

Nousukevät

Kevätkauden pojat aloittivat P15 kolmosessa, jossa joukkue lähti kokeilemaan, miten suhteellisen uusi ryhmä pelaa yhdessä. Lopputulos olikin erittäin hieno: 9 pelistä tuli 7 voittoa ja 2 tappiota maalisuhteella 34-18.

Tämä tiesi sitä, että pojat voitti sarjansa samalla pistemäärällä kuin EBK/Honka YJ2. Joukkue oli kuitenkin voittanut keskenäisen pelin ja nousu syyskierrokselle P15 kakkoseen oli siis edessä!

  

Hyvä syyskierros

Joukkue on hioutunut hienosti yhteen ja ennen syyskierroksen alkua siihen tuli myös vahvistuksia, mikä tietenkin on aina hieno asia. Pojat ottivat vahvistukset hyvin vastaan. Syyskierroksella tiedossa oli kovempia pelejä, mutta siihen joukkue oli valmis. Syyspelit olivat hienoja taistoja ja tasaisia vääntöjä, jotka olisivat voineet päättyä kummin päin vaan, mutta aina ei onni ollut myötäinen pojille. Tässä kauden jälkipuoliskon tilastot: 8 peliä, joista 2 voittoa, 2 tasuria ja 4 tappiota, maalisuhde 11-17.

“Olen erittäin ylpeä C15-pojista, jotka osoittivat, että voivat pistää koviakin joukkueita erittäin ahtaalle. Yksi hyvä esimerkki oli syyskierroksen kotipeli VJS:ää vastaan, joka erittäin hyvällä asenteella ja taistelulla voitettiin 4-3. Tämä ryhmä on valmis seuraaviin koitoksiin, jotka tulossa kaudella 2018”, kertoo joukkueenjohtaja Sebastian Selkälä.