Harjoitus- ja pelitoiminta keskeytetään toistaiseksi

(Päivitetty 17.3.2020)

Valtioneuvosto ja Palloliitto ovat päivittäneet suosituksiaan ja määräyksiään koronavirus-tilanteeseen.

Valtioneuvoston määräysten ja Palloliiton suosituksen mukaisesti on Itä-Vantaan jalkapalloseurat PPS, I-HK, KoiPS, KoPSe ja TiPS päättäneet keskeyttää kaiken harjoitus-ja pelitoimintansa toistaiseksi.

Seuraamme tarkoin tilanteen kehittymistä ja ilmoitamme toiminnan jatkumisesta heti kun se on mahdollista.

Voit seurata toimintaan liittyvää tiedotusta MyClubista, tältä seuran tai Palloliiton sivuilta. Urheiluseurat noudattavat viranomaisohjeita ja toimimme jatkossakin ohjeidenmukaisesti.

Linjaus koskee kaikkea PPS:n liikuntatoimintaa: Harjoitus- ja kilpailutoiminta on keskeytetty toistaiseksi.

Yksilötaitoja voi käydä hiomassa, mutta järjestettyä toimintaa kentillä ei ole. Koska järjestettyä toimintaa ei ole, kehoitetaan kaikkia varmistamaan oma vapaa-ajan vakuutusturvansa. Pelipassin kautta hankittu vakuutus ei ole voimassa vapaa-ajalla.

Valtioneuvoston määräysten mukaisesti yli 10 hengen kokoontumiset ovat kiellettyjä ja tätä tulee noudattaa myös vapaa-ajalla kentillä ja omatoimiharjoituksissa.

Lisätietoja PPSn hallitus, vpj Pauli Ikonen puh. 040-8657088 pauli.ikonen@pakkalanpalloseura.fi