Pojat B (P17) PPS/TiPS YJ

HAEMME UUSIA PELAAJIA KAUDELLE 2021

Lisätietoja joukkueenjohtajalta – katso yhteystiedot alla.

PPS / TiPS YJ B-pojat on 2004-2005 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Joukkueeseen kuuluu parikymmentä poikaa eripuolilta Vantaata ja Helsinkiä. Toimintamme on ympärivuotista. Harjoittelemme kesäkaudella (huhti-loka) kolmesti viikossa Kartanonkosken urheilupuistossa, sekä pelaamme sarjapelejä eri puolella Uuttamaata. Talvikaudella ohjelmaan kuuluu harjoitukset 2-3 kertaa viikossa ja futsal-sarja.

Seuraa meitä instagramissa – PPSBPOJAT!

WE’RE LOOKING FOR NEW PLAYERS FOR SEASON 2021.

For more information, please contact team manager – see contact details below.

PPS B-boys is team for boys born in 2004-2005. We have about 20 juniors from all-over Vantaa and Helsinki. We operate year-round and have ~3 practices/week during summer season in Kartanonkoski sportspark and during winter season 2-3 times/week. During outdoor season (April-October) we participate to regional games around Uusimaa and Helsinki. In winter season we participate in regional futsal-series.

Follow us on instagram – PPSBPOJAT!

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0318 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Kesäkauden harjoitusvuorot 29.3-31.10.2021
Ti Kartanonkosken iso tekonurmi 19.30-21.00