B-pojat

HAEMME UUSIA PELAAJIA TULEVALLE KAUDELLE JA JÄRJESTÄMME AVOIMIA HARJOITUKSIA MARRASKUUN AJAN TIISTAISIN KARTANONKOSKEN URHEILUPUISTOSSA KLO 19.00-20.30 JA SUNNUNTAISIN KÄPYLÄN JUNIORIHALLISSA KLO 18.00-19.00.

TERVETULOA KOKEILEMAAN!

Lisätietoja joukkueenjohtajalta – katso yhteystiedot alla.

PPS B-pojat on 2004-2005 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Joukkueeseen kuuluu parikymmentä poikaa eripuolilta Vantaata ja Helsinkiä. Toimintamme on ympärivuotista. Harjoittelemme kesä-ulkokaudella (huhti-loka) neljästi viikossa Kartanonkosken urheilupuistossa, sekä pelaamme sarjapelejä eri puolella Uuttamaata. Talvikaudella harjoittelemme kolmesti viikossa eri puolella Vantaata ja piirin futsal-sarjaa, sekä sopivasti harjoitusotteluja.

Seuraa meitä instagramissa – PPSBPOJAT!

WE’RE LOOKING FOR NEW PLAYERS FOR NEXT SEASON AND ORGANIZING OPEN PRACTICES DURING NOVEMBER IN KARTANONKOSKI SPORTS PARK ON TUESDAYS 19.00 HRS AND ON SUNDAYS IN KÄPYLÄ FOOTBALL HALL 18.00 HRS.

COME AND TRY!

For more information, please contact team manager – see contact details below.

PPS B-boys is team for boys born in 2004-2005. We have about 20 juniors from all-over Vantaa and Helsinki. We operate year-round and have ~4 practices during summer-outdoor season in Kartanonkoski sportspark and during winter-indoor season ~3 times around Vantaa. During outdoor season (April-October) we participate to regional games around Uusimaa and Helsinki. In winter season we participate in regional futsal-series and play occasionally friendly matches.

Follow us on instagram – PPSBPOJAT!

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0318 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Talvikauden harjoitusvuorot 2.11-30.3.2021
Ti Kartanonkosken kenttä (15.12 asti) 19.00-20.30