PPS B-pojat

PPS B-pojat (P04) on keväällä 2010 perustettu 2004 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Joukkueeseen kuuluu reilut parikymmentä 2004/2005 syntynyttä poikaa eripuolilta Vantaata/Helsinkiä. Toimintamme on ympärivuotista. Harjoittelemme ulkokaudella (huhti-loka) neljästi viikossa Kartanonkosken urheilupuistossa, sekä pelaamme turnauksissa ja sarjapeleissä eri puolella Uuttamaata. Talvikaudella harjoittelemme kolmesti viikossa Tikkurilassa/Korsossa/Kartanonkoskella ja pelaamme jalkapallon hallisarjaa Espoossa ja piirin futsal-sarjaa.

Otamme mielellään mukaan uusia innokkaita 03- ja 04-syntyneitä jalkapalloilijoita.
(Lisätietoja kohdasta Harjoitusvuorot)

Tervetuloa tutustumaan!

PPS B-boys (P04) team for boys born in 2004 was founded in 2010. We have about 20 junior footballers (born 2004/2005) from all-over Vantaa/Helsinki. We operate year-round and have ~4 practices during outdoor season in Kartanonkoski sportspark and during indoor season ~3 times in Tikkurila/Korso/Kartanonkoski. During outdoor season (April-October) we participate to regional games around Uusimaa and Helsinki and attend tournaments mainly in southern Finland. In winter season we participate in indoor football cup in Espoo and regional futsal-series.

We welcome all new and eager footballers born 2003 or 2004 to join our team!
(More information below – section Harjoitusvuorot)

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0318 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

PPS B-pojat etsii joukkueeseensa uusia 2003-2004 syntyneitä pelaajia. Tervetuloa tutustumaan tiistain ja/tai torstain harkkoihin. Lisätietoja joukkueenjohtajalta (kts. yhteystiedot alla).
Ti Peakfin Arena, Urpiaisentie 11, Vantaa (Korso) 19.45-21.15
To Tikkurilan kupla, Läntinen Valkoisenlähteentie 54, Vantaa (Tikkurilan urheilupuisto) 18.45-20.15
PPS B-boys are looking for players born in 2003-2004. You're welcome to check us out on Tuesdays and/or Thursdays. More information from team manager (check contact information below). Talvikauden harjoitusvuorot 28.10.2019-3.4.2020
Ti Peakfinn-Areena 19.45-21.15