Pojat 2004

PPS P04 on keväällä 2010 perustettu 2004 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Joukkueeseen kuuluu reilut parikymmentä jalkapallolupausta (synt. 2004/2005) eripuolilta Vantaata. Toimintamme on ympärivuotista. Harjoittelemme ulkokaudella (huhti-loka) neljästi viikossa Kartanonkosken urheilupuistossa, sekä pelaamme turnauksissa ja sarjapeleissä eri puolella Uuttamaata. Talvikaudella harjoittelemme kolmesti viikossa Tikkurilassa/Korsossa/Kartanonkoskella ja pelaamme hallisarjaa Espoossa ja futsal-sarjaa. Otamme mielellään mukaan uusia innokkaita 04- ja 05-syntyneitä jalkapalloilijoita ympäri vuoden. Tervetuloa tutustumaan!

PPS P04 team for boys born in 2004 was founded in 2010. We have about 20 promising junior footballers (born 2004/2005) from all-over Vantaa. We operate year-round and have ~4 practices during outdoor season in Kartanonkoski sportspark and during indoor season ~3 times in Tikkurila/Korso/Kartanonkoski. During outdoor season (April-October) we participate to regional games around Uusimaa and Helsinki and attend tournaments mainly in southern Finland. In winter season we participate in indoor cup in Espoo and regional futsal-series. We welcome all new and eager footballers born 2004 or 2005 to join our team at any time during the season!

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0318 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Ulkokauden harjoitusvuorot ovat voimassa 1.4-27.10.2019.
Ti Kartanonkosken iso tekonurmi (1/2) 17:30-19:00
To Kartanonkosken iso tekonurmi (1/2 tai 1/1 kotipelipäivinä) 19:00-20:30