PPS B-pojat

PPS B-pojat on 2003-2004 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Joukkueeseen kuuluu parikymmentä poikaa eripuolilta Vantaata ja Helsinkiä. Toimintamme on ympärivuotista. Harjoittelemme kesä-ulkokaudella (huhti-loka) neljästi viikossa Kartanonkosken urheilupuistossa, sekä pelaamme sarjapelejä eri puolella Uuttamaata. Talvikaudella harjoittelemme kolmesti viikossa Tikkurilassa/Korsossa/Kartanonkoskella ja pelaamme jalkapallon hallisarjaa Espoossa ja piirin futsal-sarjaa.

Seuraa meitä instagramissa – PPSBPOJAT!

PPS B-boys is team for boys born in 2003-2004. We have about 20 juniors from all-over Vantaa and Helsinki. We operate year-round and have ~4 practices during summer-outdoor season in Kartanonkoski sportspark and during winter-indoor season ~3 times in Tikkurila/Korso/Kartanonkoski. During outdoor season (April-October) we participate to regional games around Uusimaa and Helsinki. In winter season we participate in indoor football cup in Espoo and regional futsal-series.

Follow us on instagram – PPSBPOJAT!

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0318 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Talvikauden harjoitusvuorot 28.10.2019-3.4.2020
Ti Peakfinn-Areena 19.45-21.15