Pojat 2007

Poikien 2007 joukkue, PPS “Krokot”, on perustettu 2013. P07sta on kasvanut reilun neljänkymmenen pojan monitasoinen joukkue, jossa tarjoamme lapsille mukavaa, omantasoista harjoitus- ja kilpatoimintaa, aktiivisten vanhempien ja osaavan valmennuksen tukemana.

Mikäli perheessänne on innokkaita 2007 syntyneitä lapsia, toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi mukaan Pakkalan Palloseuraan jalkapalloharrastuksen pariin. Toimintaan ehtii hyvin mukaan eikä aikaisempi urheilu- tai jalkapallotausta ole tarpeen.

P07 joukkueen päävalmentajana toimii Timo Sikkilä (UEFA-B) ja valmentajina, Risto Tikka, Teemu Aaltio ja Iiro Siven

Heidän apunaan toimii apuvalmentajia, jotka ovat pelaajien vanhempia.

Lisäksi P07-joukkueella on innokkaat joukkueenjohtajat sekä rahasto- ja varustevastaavat.

Harjoittelemme läpi vuoden kesäkaudella (huhti-lokakuu) Kartanonkosken tekonurmilla ja talvikaudella (loka-maaliskuu) Tikkurilan urheilupuistossa, Myyrmäkihallissa, Peakfin areenalla sekä lähikoulujen liikuntasaleissa. Harjoituksia on noin kolmesti viikossa jonka lisäksi osallistumme turnauksiin sekä kesä/talvisarjoihin.

Kesäkaudella 2019 osallistumme Palloliiton Uudenmaan piirisarjaan yhteensä kolmella peliryhmällä

PPS P07 Musta

PPS P07 Punainen

PPS P07 Keltainen

Boys team for those born in 2007, “Krokot”, was founded in 2013. Nowadays P07 has grown to multilevel team of almost forty boys. We are providing the kids a hobby on their own level, including practice and competition activities. The coaching team is lead by head coach Timo Sikkilä (UEFA-B) coaches Tommi Peltonen. Risto Tikka, Teemu Aaltio and Iiro Siven together with parent coaches, caretakers, and highly motivated team leaders “Jojot”.

If in your family you have boys who have been born in 2007 and are interested in football, we warmly welcome you to join Pakkalan Palloseura and team P07. Previous experience from Football is not needed.

We practice through the year –  summer time (April-October.) at Kartanonkoski field and winter season (Oct.-March) Tikkurila Sportcenter, Myyrmäki sportcenter, Peakfin Arena and school gym`s nearby. Practices are held about three times a week and in addition to that the team participates in tournaments and cup games.

Summer 2019 we participate Palloliitto’s Uudenmaan piirisarja with three teams.

You find schedule and results:

PPS P07 Musta

PPS P07 Punainen

PPS P07 Keltainen

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0321 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Talvivuorot 2019-2020 (Huom! marraskuussa pyritään vielä harjoittelemaan Kartanonkoskella sään sen salliessa. Tarkista joukkueen myclubista
Ma Tikkurilan kupla 18:45-20:15 (Yhteinen vuoro koko ikäluokalla)
Ke Tikkurilan kupla 18:45-20:15 (Yhteinen vuoro koko ikäluokalla)
To Tuusulan kupla 17:45-19:15 (musta/puna ryhmä)