Pojat 2007 (P14)

Poikien 2007 joukkue, PPS ”Krokot”, on perustettu 2013. P07sta on kasvanut reilun neljänkymmenen pojan monitasoinen joukkue, jossa tarjoamme lapsille mukavaa, omantasoista harjoitus- ja kilpatoimintaa, aktiivisten vanhempien ja osaavan valmennuksen tukemana.

Mikäli perheessänne on innokkaita 2007 syntyneitä lapsia, toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi mukaan Pakkalan Palloseuraan jalkapalloharrastuksen pariin.

P07 joukkueen päävalmentajana toimii Veli-Pekka Kilpala (UEFA-B) ja valmentajina, Risto Tikka, Teemu Aaltio ja Iiro Siven. Maalivahtivalmennuksesta vastaa Esa Hakala.

Heidän apunaan toimii apuvalmentajia, jotka ovat pelaajien vanhempia.

Lisäksi P07-joukkueella on innokkaat joukkueenjohtajat sekä rahasto- ja varustevastaavat.

Harjoittelemme läpi vuoden kesäkaudella (huhti-lokakuu) Kartanonkosken tekonurmilla ja talvikaudella (loka-maaliskuu) Tikkurilan urheilupuistossa, Myyrmäkihallissa, Käpylä hallissa sekä lähikoulujen liikuntasaleissa. Harjoituksia on noin neljästi viikossa jonka lisäksi osallistumme turnauksiin sekä kesä/talvisarjoihin.

Boys team for those born in 2007, ”Krokot”, was founded in 2013. Nowadays P07 has grown to multilevel team of almost forty

boys. We are providing the kids a hobby on their own level, including practice and competition activities. The coaching team is lead by head coach Veli-Pekka Kilpala (UEFA-B) coaches Risto Tikka, Teemu Aaltio and Iiro Siven together with parent coaches, caretakers, and highly motivated team leaders “Jojot”.

If in your family you have boys who have been born in 2007 and are interested in football, we warmly welcome you to join Pakkalan Palloseura and team P07.

We practice through the year –  summer time (April-October.) at Kartanonkoski field and winter season (Oct.-March) Tikkurila Sportcenter, Myyrmäki sportcenter, Käpylä Dome and school gym`s nearby. Practices are held about three times a week and in addition to that the team participates in tournaments and cup games.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0321 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Kesäkauden harjoitusvuorot 29.3-31.10.2021
Ma Kartanonkosken iso TN 17:30:19:30 (Kenttävuoro 18:00-19:00)
Ti Kartanonkosken iso TN 18:00:20:00 (Kenttävuoro 18:30-19:30)
To Kartanonkosken iso TN 17:00-19:00 (Kenttävuoro 17:30-18:30)