Pojat 2009

PPS P09 joukkueen 40 innokasta futari-poikaa näkyvät ja kuuluvat Eteläisen Uudenmaan alueella. Aktiivisesti kolmella tasoryhmällä pelaava joukkue on tuttu näky alueen kevät-, syksy- ja talvisarjoissa, sekä suurimmissa turnauksissa. Seurayhteistyön kautta joukkue pelaa paljon harjoitusotteluita ja vastavuoroisesti kutsumme ikäluokan joukkueita Kartanonkosken upeille tekonurmille. Talvikaudella pelaamme alueen kuplahalleissa ja PeakFin-arenalla. Talvikaudella pelaajat voivat halutessaan myös pelata joukkueen futsal-ryhmässä.

Joukkueen harjoitukset koostuvat alkulämmittelyn jälkeen useasta pienharjoitus- ja pienpeliryhmästä. Kaikkien tasoryhmien pojat harjoittelevat samaan aikaan ja samoja harjoituksia soveltaen poikien omaan osaamistasoon. Motivoituneille maalivahdeille joukkue pystyy tarjoamaan lisänä laadukkaan maalivahtiharjoituksen.

Valmennuksen tukena on Ekkono-metodin ideologia, Eerikkilän valmentajakoulutukset sekä oma jalkapallotausta. Seuran kautta joukkueen valmennuksen tukena toimii RCD Espanyol Academy Finland valmentaja.

Joukkueen tavoite on olla laadukkaan jalkapallovalmennuksen tuottaja, jossa jokainen pelaaja on yksilö ja joukkue muotoutuu pelaajiensa ympärille.

Meillä on pelaajan hyvä nauttia futiksesta, kavereista ja oppia samalla laadukkaasti kuningaslajin taitoja.

Jos kiinnostuit toiminnasta, ota yhteyttä joukkueenjohtoon: p09@pakkalanpalloseura.fi.

**********************************************

Joukkue harjoittelee kesä-ja syyskauden 2019 Kartanonkosken tekonurmella.

Toimintamaksu on peliryhmäkohtainen 45-60 eur/kk, sisältäen harjoitukset ja valmennuksen.

Omakustanteisia turnauksia, leirejä ja yksilövalmennusta järjestetään joukkueessa kiinnostuneille.

Lisäkuluna on Pakkalan Palloseuran jäsenmaksu sekä varusteet.

**********************************************

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0720 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Talvikauden harjoitusvuorot
Ke Tikkurilan Kupla 31.3.2019 saakka 16.30-18.00