Pojat 2009

PPS P09 joukkueen 35 innokasta futari-poikaa näkyvät ja kuuluvat Uudenmaan alueella. Aktiivisesti kolmella tasoryhmällä pelaava joukkue on tuttu näky alueen sarjoissa sekä turnauksissa. Seurayhteistyön kautta joukkue pelaa paljon harjoitusotteluita ja vastavuoroisesti kutsumme ikäluokan joukkueita Vantaan Kartanonkosken upeille tekonurmille. Talvikaudella pelaamme Vantaan Tikkurilan kuplahallissa ja harjoittelemme koulusaleissa.

Joukkueen harjoitukset koostuvat alkulämmittelyn jälkeen useasta pienharjoitus- ja pienpeliryhmästä. Kaikkien tasoryhmien pojat harjoittelevat samaan aikaan ja samoja harjoituksia soveltaen poikien omaan osaamistasoon. Motivoituneille maalivahdeille joukkue pystyy tarjoamaan lisänä laadukkaan maalivahtiharjoituksen.

Joukkueen päävalmentajana toimii Tommi Peltonen sekä joukkueen valmennuksen tukena toimii RCD Espanyol Academy Finland valmentaja kaikissa nurmikenttäharjoituksissa.

Joukkueen tavoite on olla laadukkaan jalkapallovalmennuksen tuottaja, jossa jokainen pelaaja on yksilö ja joukkue muotoutuu pelaajiensa ympärille.

Jos kiinnostuit toiminnasta, ota yhteyttä joukkueenjohtoon: p09@pakkalanpalloseura.fi.

Joukkueen löydät myös IGstä pps_p09.

**********************************************

Toimintamaksu on peliryhmäkohtainen 50-85 eur/kk, sisältäen harjoitukset ja valmennuksen.

Omakustanteisia turnauksia, leirejä ja yksilövalmennusta järjestetään joukkueessa kiinnostuneille.

Lisäkuluna on Pakkalan Palloseuran jäsenmaksu sekä varusteet.

**********************************************

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0720 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Talvikauden harjoitukset 1.11.2019 ->
Ke Tikkurilan kupla 17.00-18.15