Pojat 2009 (P12)

TERVETULOA kokeilemaan futista PPS P09 joukkueeseen! Ole yhteydessä p09@pakkalanpalloseura.fi ja tule mukaan treeneihin kokeilemaan futista punamustissa. Haemme joukkueeseen talvikaudelle 2020-2021 erityisesti haaste- ja harrastetason pelaajia.

Joukkue pelaa talvella 2020-2021 harraste- ja haastetason talvisarjoja sekä harjoitusotteluita. Talvikaudella harjoittelemme Vantaan Tikkurilan kuplahallissa ja Helsinge Skolan koulusalissa.

Joukkueen harjoitukset koostuvat alkulämmittelyn jälkeen useasta pienharjoitus- ja pienpeliryhmästä. Kaikkien tasoryhmien pojat harjoittelevat samaan aikaan ja samoja harjoituksia soveltaen poikien omaan osaamistasoon. Motivoituneille maalivahdeille joukkue pystyy tarjoamaan lisänä laadukkaan maalivahtiharjoituksen. Joukkueella on talvikauden ajan kerran kuussa myös fysiikkavalmennusta, keskittyen liikkuvuuteen sekä vartalonhallintaan.

Joukkueen päävalmentajana 2020-2021 kaudella toimii seuran valmennuspäällikkö Mauricio Soto.

Joukkueen tavoite on olla laadukkaan jalkapallovalmennuksen tuottaja, jossa jokainen pelaaja on yksilö ja joukkue muotoutuu pelaajiensa ympärille.

Jos kiinnostuit toiminnasta, ota yhteyttä joukkueenjohtoon: p09@pakkalanpalloseura.fi.

Joukkueen löydät myös IGstä pps_p09.

**********************************************

Toimintamaksu on peliryhmäkohtainen 50-85 eur/kk, sisältäen harjoitukset ja valmennuksen sekä sarjapelit.

Omakustanteisia turnauksia, leirejä ja yksilövalmennusta järjestetään joukkueessa kiinnostuneille.

Lisäkuluna on Pakkalan Palloseuran jäsenmaksu sekä varusteet.

**********************************************

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0720 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Kesäkauden harjoitusvuorot 29.3-31.10.2021
Ma Kartanonkosken iso tekonurmi 19.00-20.00