Pojat 2010

TERVETULOA PELAAMAAN JALKAPALLOA PAKKALAN PALLOSEURAAN!

P10 koostuu v. 2010(-2011) syntyneistä innokkaista pojista.
Joukkuetoiminta käynnistyi alkukesästä 2016.

Joukkueessamme on tällä hetkellä reilu 40 poikaa ja mukaan mahtuu vielä lisää jalkapalloilijoita!

Tapahtumia on 3-4 kertaa viikossa (joista yksi on pelipäivä), sekä myös Maalivahti valmennusta järjestetään. Lisäksi osallistumme Uudenmaan piirisarjaan 2009 ikäluokan 8v8 peleihin, myös Opel-liiga on ohjelmassa 2 joukkueella. Myös iso kasa turnauksia, Pärnu-Summer Cup kesäkuussa ja Heinäkuussa Hesa-Cup sekä tietenkään unohtamatta omaa PPS-Turnausta elokuun alussa.

Tervetuloa jalkapallon ihanaan ja ihmeelliseen maailmaan joukkueemme kanssa!

Jos haluat tulla tutustumaan toimintaamme, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan:
Marko Jakonen p.040 6211819  marko.jakonen@pakkalanpalloseura.fi

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0718 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

P10 joukkueen kesäkauden harjoitusvuorot, 1.4-27.10 Kartanonkosken Liikuntapuisto
Ma Pikku TN/ Kotipelipäivä klo 18.00-20.00
To Pikku TN klo 19.00-20.00