Pojat 2011

2011 syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkueeseen kaivataan lisää pelaajia, tervetuloa mukaan!

Olemme juuri saamassa talvikauden pulkkaan, ja siirrymme pikku hiljaan omalle kotikentälle Kartanonkoskelle.

Harjoittelemme 3 kertaan viikossa Kartanonkosken tekonurmella, Sekä osallistumme Opel-liigaan, turnauksiin. Myös maalivahdeille on omaan harjoittelua.

Valmennus:
Joukkueen valmennuksesta vastaa Toni Sneitz (UEFA-B).
Pelaajien vanhempia tarvitaan myös mukaan joukkueen toimintaan apuvalmentajiksi.

Maksut:
Toimintamaksun laskutusjakso on kaksi (2) kuukautta.

Hinta sisältää:
Valmennuskulut (3 harjoitusta/viikko), PPS:n pelipassin, vakuutuksen, kenttämaksut.

Varusteet:
Sään mukaiset liikuntavaatteet, nappulakengät, jalkapallo (koko 3), juomapullo ja säärisuojat

Jos haluat tulla tutustumaan toimintaamme, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan:
Marko Jakonen p.040 6211819  marko.jakonen@pakkalanpalloseura.fi

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0746 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Marraskuu 2018 - Huhtikuu 2019
Su Peakfin Areena Korso klo 1445-1615