Pojat 2011

2011 syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkueeseen kaivataan lisää pelaajia, tervetuloa mukaan!

Syyskauden 2018, kevääseen 2019  harjoittelemme Kartanonkosken tekonurmikentällä keskiviikkoisin ja lauantaisin(lokakuun ajan).

Marraskuun alusta, huhtikuu 2019 olemme tiistaisin Varia-ammattioppilaitos ja sunnuntaisin Peakfin Areena Korso

Valmennus:
Joukkueen valmennuksesta vastaa Pekka Front.
Pelaajien vanhempia tarvitaan myös mukaan joukkueen toimintaan apuvalmentajiksi.

Maksut:
Toimintamaksun laskutusjakso on kaksi (2) kuukautta.

Hinta sisältää:
Valmennuskulut (2 harjoitusta/viikko), PPS:n pelipassin, vakuutuksen, PPS-harjoituspaidan ja kenttämaksut.

Varusteet:
Sään mukaiset liikuntavaatteet, nappulakengät, jalkapallo (koko 3), juomapullo ja säärisuojat

Jos haluat tulla tutustumaan toimintaamme, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan:
Marko Jakonen p.040 6211819  marko.jakonen@pakkalanpalloseura.fi

STADIUM BONUKSET:  Mikäli olet Stadiumin jäsen voit liittää jäsentiliisi joukkueemme (Pakkalan Palloseura ry T-P 2011), jolloin ostoksistasi ohjautuu tukea joukkueellemme 3% ostoksistasi ja tämä ei vaikuta sinun Stadium bonusten kertymään.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0746 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Kesä 2018
Ke Kartanonkosken Pieni tekonurmi 17:00-18:00