Pojat 2011

2011 syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkueeseen kaivataan lisää pelaajia, tervetuloa mukaan!

Olemme juuri saaneet päätökseen ulkokauden ja siirrymme sisätiloihin harjoittelemaan.

Marraskuun alusta, huhtikuu 2019 olemme tiistaisin Varia-ammattioppilaitos ja sunnuntaisin Peakfin Areena Korso

Valmennus:
Joukkueen valmennuksesta vastaa Pekka Front.
Pelaajien vanhempia tarvitaan myös mukaan joukkueen toimintaan apuvalmentajiksi.

Maksut:
Toimintamaksun laskutusjakso on kaksi (2) kuukautta.

Hinta sisältää:
Valmennuskulut (2 harjoitusta/viikko), PPS:n pelipassin, vakuutuksen, PPS-harjoituspaidan ja kenttämaksut.

Varusteet:
Sään mukaiset liikuntavaatteet, nappulakengät, jalkapallo (koko 3), juomapullo ja säärisuojat

Jos haluat tulla tutustumaan toimintaamme, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan:
Marko Jakonen p.040 6211819  marko.jakonen@pakkalanpalloseura.fi

STADIUM BONUKSET:  Mikäli olet Stadiumin jäsen voit liittää jäsentiliisi joukkueemme (Pakkalan Palloseura ry T-P 2011), jolloin ostoksistasi ohjautuu tukea joukkueellemme 3% ostoksistasi ja tämä ei vaikuta sinun Stadium bonusten kertymään.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0746 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Marraskuu 2018 - Huhtikuu 2019
Ti Varia-ammattiopisto Klo 17-18