Pojat 2012

Vuonna 2012 syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkue on aloittanut toimintansa.

Joukkue aloitti toimintansa huhtikuussa 2018. Toivotamme joukkueeseen tervetulleeksi uusia pelaajia, oli aiempaa jalkapallotaustaa olemassa tai ei.

Maksut:

Joukkueen toimintamaksu on 35 euroa/kk, laskutusväli 2 kk. Toimintamaksu määräytyy joukkueen ryhmäkoon ja kustannusten mukaan.

Joukkueen toimintamaksu sisältää: Valmennus- ja kenttämaksut 2 x vko, korttelipelipassin ja vakuutuksen (uusitaan vuosittain).

Seuran jäsenmaksua maksetaan vasta kauden 2019 alkaessa.

Varusteet:

Sään mukaiset liikuntavaatteet, nappulakengät, jalkapallo (koko 3), juomapullo ja säärisuojat.

Harjoitusajat:

Joukkueen tarkkaa harjoitteluaikataulua joukkueeseen ilmoittautuneet pääsevät seuraamaan myClub järjestelmästä. Ilmoittautuessa lapselle/vanhemmille luodaan tunnus järjestelmään. Tapahtumia sekä niihin ilmoittautumisia voi seurata ja tehdä helposti esim. mobiilisti tai verkkosivujen kautta.

Kesän harjoittelu tapahtuu huhti-lokakuussa Kartanonkosken liikuntapuiston pikkutekonurmella. Talvisin joukkue harjoittelee lähialueiden (Tikkurila, Myyrmäki) kuplahalleissa ja koulujen sisäliikuntasaleissa.

Aina lapsi ei jaksa käydä jokaisissa harjoituksissa, se on ok. Harrastuksen pitää olla kivaa, harrastamme siis lapsen etu huomioiden. Kannustamme kuitenkin käymään harjoituksissa säännöllisesti ja ilmoittaa myClub järjestelmän kautta valmentajille ja  muille joukkuekavereilleen onko osallistumassa harjoituksiin vai jäämässä pois. Myös harjoituksissa voi välillä levätä kentän laidalla.

Lisää infoa vanhemmille:

Joukkuetoiminta voi olla ja saakin olla vasta-aloittaneessa joukkueessa vanhemmille täysin vierasta. Autamme kaikessa, vastaamme kysymyksiin mieluusti. Ethän siis arkaile olla yhteydessä. Seura auttaa ja tutustuttaa mukaan toimintaan. Tuki ja turva on siis ihan vieressä. Kentällä on myös helppo nykiä hihasta naapurijoukkueen vanhempia, valmentajia ja toimihenkilöitä. Yhteisömme on tiivis, ihmiset kivoja ja auttavat kaikki mielellään. Alkututustumisena kannattaa lukea pelaajillemme (ja heidän vanhemmilleen) tarkoitetut sivut.

JOUKKUEEN KALENTERI

STADIUM BONUKSET:  Mikäli olet Stadiumin jäsen voit liittää jäsentiliisi joukkueemme (Pakkalan Palloseura ry PT12), jolloin ostoksistasi ohjautuu tukea joukkueellemme 3% ostoksistasi ja tämä ei vaikuta sinun Stadium bonusten kertymään.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0776 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Tarkemmat treeniajat myClub järjestelmässä.
To Veromäen koulun sali tai Varian sali 18:45-20:00
Su Tikkurilan kupla 15:45-17:00