Pojat 2012

Vuonna 2012 syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkue on aloittanut toimintansa.

Joukkue aloitti toimintansa huhtikuussa 2018. Toivotamme joukkueeseen tervetulleeksi uusia pelaajia, oli aiempaa jalkapallotaustaa olemassa tai ei.

Maksut:

Joukkueen toimintamaksu on 35 euroa/kk, laskutusväli 2 kk. Toimintamaksu määräytyy joukkueen ryhmäkoon ja kustannusten mukaan.

Joukkueen toimintamaksu sisältää: Valmennus- ja kenttämaksut 2 x vko, korttelipelipassin ja vakuutuksen (uusitaan vuosittain).

Seuran jäsenmaksua maksetaan vasta kauden 2019 alkaessa.

Varusteet:

Sään mukaiset liikuntavaatteet, nappulakengät, jalkapallo (koko 3), juomapullo ja säärisuojat.

Harjoitusajat:

Joukkueen tarkkaa harjoitteluaikataulua joukkueeseen ilmoittautuneet pääsevät seuraamaan myClub järjestelmästä. Ilmoittautuessa lapselle/vanhemmille luodaan tunnus järjestelmään. Tapahtumia sekä niihin ilmoittautumisia voi seurata ja tehdä helposti esim. mobiilisti tai verkkosivujen kautta.

Kesän harjoittelu tapahtuu huhti-lokakuussa Kartanonkosken liikuntapuiston pikkutekonurmella. Talvisin joukkue harjoittelee lähialueiden (Tikkurila, Myyrmäki) kuplahalleissa ja koulujen sisäliikuntasaleissa.

Aina lapsi ei jaksa käydä jokaisissa harjoituksissa, se on ok. Harrastuksen pitää olla kivaa, harrastamme siis lapsen etu huomioiden. Kannustamme kuitenkin käymään harjoituksissa säännöllisesti ja ilmoittaa myClub järjestelmän kautta valmentajille ja  muille joukkuekavereilleen onko osallistumassa harjoituksiin vai jäämässä pois. Myös harjoituksissa voi välillä levätä kentän laidalla.

Lisää infoa vanhemmille:

Joukkuetoiminta voi olla ja saakin olla vasta-aloittaneessa joukkueessa vanhemmille täysin vierasta. Autamme kaikessa, vastaamme kysymyksiin mieluusti. Ethän siis arkaile olla yhteydessä. Seura auttaa ja tutustuttaa mukaan toimintaan. Tuki ja turva on siis ihan vieressä. Kentällä on myös helppo nykiä hihasta naapurijoukkueen vanhempia, valmentajia ja toimihenkilöitä. Yhteisömme on tiivis, ihmiset kivoja ja auttavat kaikki mielellään. Alkututustumisena kannattaa lukea pelaajillemme (ja heidän vanhemmilleen) tarkoitetut sivut.


JOUKKUEEN KALENTERITUE JOUKKUETTA

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0776 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Joukkuetta tukemalla mahdollistat harrastuksen kustannusten pysymisen kohtuullisina. Kiitos tuestasi!

Harjoitusvuorot

Talvikauden 2019-2020 harjoitusajat. Tarkemmat treeniajat myClub järjestelmässä.
Ke Tikkurilan kuplahalli 17:45-19:00
Su Tikkurilan kuplahalli 11:45-13:00

Yhteys

Toimihenkilöt

 • Joukkueenjohtaja

  Petteri Ylimaa
  Olli Immonen
  p12@pakkalanpalloseura.fi

 • Vastuuvalmentaja

  Antonio "Toni" Mejias

 • Rahastonhoitaja

  Juho Karsio
  p12.talous@pakkalanpalloseura.fi

 • Valmentajat

  Wayne Bromiley
  Juho Karsio
  Antti Kivelä
  Juha Laurila
  Jaakko Lehmusperä
  Jussi Ojala
  Joonatan Portti
  Lauri Rantakari
  Sami Rintala
  Markku Toivonen
  Petteri Ylimaa
  p12.valmennus@pakkalanpalloseura.fi

  Maalivahtivalmentajat:
  Esa Hakala
  Mikael Salmi