Pojat 2012 (P9)

Vuonna 2012 syntyneiden pelaajien joukkue täydessä vauhdissa (since 04/2018)!

Toivotamme joukkueeseen tervetulleeksi uusia pelaajia, oli aiempaa jalkapallotaustaa olemassa tai ei. Kaikki pääsevät kehittymään omalla tasollaan ja tässä jengissä kasvetaan omaan intoon sopien liikkujaksi tai futaajaksi!

Harjoitusajat:

Joukkue treenaa 3 kertaa viikossa ja maalivahdeille järjestetään myös omia treenejä. Kesällä (huhti-lokakuussa) harjoitellaan Kartanonkosken liikuntapuiston tekonurmilla ja talvisin joukkue harjoittelee lähialueiden (Tikkurila, Myyrmäki, Käpylä) kuplahalleissa sekä koulujen sisäliikuntasaleissa.

Joukkueen tarkkaa harjoitteluaikataulua joukkueeseen ilmoittautuneet pääsevät seuraamaan myClub järjestelmästä. Ilmoittautuessa lapselle/vanhemmille luodaan tunnus järjestelmään. Tapahtumia sekä niihin ilmoittautumisia voi seurata ja tehdä helposti esim. mobiilisovelluksen tai verkkosivujen kautta.

Futisharrastuksen pitää olla kivaa ja harrastamme lapsen etu huomioiden. Kannustamme kuitenkin käymään harjoituksissa säännöllisesti ja osallistumaan aktiivisesti. Treeneihin ilmoittaudutaan aina myClub järjestelmän kautta, jotta valmentajat tietävät, onko osallistumassa harjoituksiin vai jäämässä pois.

Varusteet:

Treeneissä ja peleissä pelaajilla pitää olla sään mukaiset liikuntavarusteet (parhaassa tapauksessa seuran treenivarusteet), nappulakengät, jalkapallo (koko 3 tai 4), juomapullo sekä säärisuojat (pakolliset vakuutuksen vuoksi)!

Peleissä on oltava punainen ja musta pelipaita, mustat shortsit sekä mustat seuran sukat. Treeneissä on suositeltavaa olla säähän sopivat seuran vaatteet. Seuran peli- ja treenivaatteet tilataan myClubin verkkokaupan kautta. Ikäluokallamme (2012) pelipaitoihin painatetaan etunimi ja pelinumero.

Mikäli olet uusi joukkueessa, olethan yhteydessä joukkueenjohtajaan, jotta saadaan varusteisiin myös pelaajan uusi pelinumero!

Maksut:

Joukkueen toimintamaksu on 50 euroa/kk, laskutusväli 2 kk. Toimintamaksu määräytyy joukkueen ryhmäkoon ja kustannusten mukaan. Joukkueen toimintamaksu sisältää: Valmennus- ja kenttämaksut 3 x vko, korttelipelipassin ja vakuutuksen (uusitaan vuosittain). Seuran jäsenmaksua maksetaan vuosittain.

Viestintä:

Joukkue viestii sekä myClubin että sähköpostien kautta, mutta aktiivisimpana sykkii pikaviestinkanava. Pyydäthän siis heti mukaan WhatsApp -ryhmään, kun tulet mukaan jengiin!

Lisää infoa uusille vanhemmille:

Toivotamme tervetulleeksi kaikki uudet jalkapalloilijanalut kokeilemaan treeneihin! Treeneissä voi käydä tutustumassa  2-3 kertaa, jonka jälkeen toivomme, että innostus herää ja pelaaja jää mukaan jengiimme. Joukkuetoiminta voi olla ja saakin olla uusien pelaajien vanhemmille täysin vierasta. Joukkueenjohtajat auttavat kaikessa ja vastaamme kysymyksiin mieluusti. Kun päätät jäädä joukkueeseen, olethan siis heti yhteydessä joukkueenjohtajiin esim. kentänlaidalla, jotta päästään mukavasti alkuun. Samalla pystytään valitsemaan myös se tärkeä pelinumero!

Kentällä on helppo nykiä hihasta jojoja, muita vanhempia, valmentajia ja/tai toimihenkilöitä, mikäli mikään asia askarruttaa. Yhteisömme on tiivis, ihmiset kivoja ja auttavat kaikki mielellään. Alkututustumisena kannattaa lukea pelaajillemme (ja heidän vanhemmilleen) tarkoitetut sivut.

JOUKKUEEN KALENTERI

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0776 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Kesäkauden 2021 harjoitusajat 29.3. - 31.10.2021. Tarkemmat treeniajat myClub järjestelmässä.
Ma Kartanonkosken pieni tekonurmi 16:45 - 18:00
Ke Kartanonkosken iso tekonurmi 18:15 - 19:30