Pojat 2015 (P6)

Vuonna 2015 syntyneiden poikien joukkue aloitti toimintansa huhtikuussa 2021 ja mukana on jo 50 pientä futaria!

Harjoitukset pidetään Kartanonkosken tekonurmilla keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 17:00-18:00

ILMOITTAUDU MUKAAN JOUKKUETOIMINTAAN TÄSTÄ

Kaikki pikkufutarit ovat tervetulleita mukaan! Pakkalan Palloseurassa toiminta on avointa kaikille ja haluamme tarjota mahdollisuuden oppia jalkapalloa kannustavassa ilmapiirissä. Jalkapalloharrastuksen parissa pääsee kokemaan aitoa liikunnan iloa sekä tutustuu uusiin kavereihin. Meidän seurassa harrastuksen aloittamisen kynnys on matala. Harrastus on lähellä kotia, edullista ja toiminta on laadukasta. Pelaaja voi käydä tutustumassa kaksi kertaa ennen sitoutumista.

Aluksi aloittavalle pelaajalle varusteiksi riittää sään mukaiset liikuntavaatteet, nappulakengät tai lenkkarit, jalkapallo (koko 3) ja juomapullo.

Lisätietoja:

P15 Joukkueenjohtaja
Sonja Järvinen
sonja.jarvinen@pakkalanpalloseura.fi

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0850 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

UUTTA JOUKKUETTA TUKEMASSA

Harjoitusvuorot kesäkaudella 21.4.2021 - 31.10.2021