Miehet Diablos Rojos

Miesten jalkapallojoukkue PPS Diablos Rojos aloitti toimintansa Pakkalan Palloseurassa vuoden 2018 alusta. SPL Eteläisen alueen 6. divarissa pelaava reilu 20 miehen joukkueen tausta on kuitenkin pitkä. Vantaalla toimiva Diablos Rojos ry perustettiin vuonna 1998 ja vuoden 2018 alusta joukkue siirtyi PPS:n toimintaan mukaan. Joukkueen treenit ovat lähinnä pelaamista, varsinaisia drillejä ei juuri vedetä. Loistavan yhteishengen vuoksi joukkuetoimintaa on helppo lähestyä.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0777 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Kesäkauden 2021 harjoitusajat 29.3. - 31.10.2021. Tarkemmat treeniajat myClub järjestelmässä.
Ma Kartanonkosken iso tekonurmi 20:00-21:30
Ke Kartanonkosken iso tekonurmi 20:00-21:30