Pojat&Tytöt 2014

Vuonna 2014 syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkue aloittaa toimintansa huhtikuussa 2020!

Toivotamme joukkueeseen tervetulleeksi uudet pelaajat, oli aiempaa jalkapallotaustaa olemassa tai ei.

ILMOITTAUDU MUKAAN JOUKKUETOIMINTAAN TÄSTÄ.

Maksut:
Joukkueen kuukausimaksu on 35 e/kk, laskutusväli on 2 kk. Heinäkuu on taukoa, mutta ei maksuvapaa (kuluja tasataan joukkueessa koko vuodelle). Joukkuemaksun lisäksi kaikilta seuran jäseniltä laskutetaan seuran jäsenmaksu. Koska on kumminkin luonnollista, että ei aina tiedä onko laji tai aika oikea aloittaa uusi harrastus laskutetaan maksut vasta 1kk kokeilujakson jälkeen.

Lopullinen toimintamaksu määräytyy elo-syyskuussa 2020 joukkueen ryhmäkoon ja kustannusten mukaan. (Miksi? Koska joukkuetoiminnassamme pyrimme kattamaan muodostuvat kulut, emme muuta – tällöin niin pelaaja määrä, valmentajien palkat ja harjoitustilojen vuokrat isoin vaikuttaja jakolaskussa. Seurassamme nuorimpien ikäluokkien ensimmäisten kolmen vuosien kustannukset ovat kuitenkin olleet 35-65€/kk välillä riippuen harjoituskerroista ja pelaajien määrästä.)

Joukkueen toimintamaksu sisältää: Valmennus- ja kenttämaksut 2 x vko, korttelipelipassin ja vakuutuksen (uusitaan vuosittain).

Varusteet:
Sään mukaiset liikuntavaatteet, nappulakengät, jalkapallo (koko 3), juomapullo ja säärisuojat.

Risto Tikka

• Rahastonhoitaja