Pojat&Tytöt 2014

Vuonna 2014 syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkue aloittaa toimintansa kesäkuussa 4.6.2020!

Toivotamme joukkueeseen tervetulleeksi uudet pelaajat, tytöt ja pojat, oli aiempaa jalkapallotaustaa olemassa tai ei.

ILMOITTAUDU MUKAAN JOUKKUETOIMINTAAN TÄSTÄ.

Maksut:
Joukkueen kuukausimaksu on 35 e/kk, laskutusväli on 2 kk. Heinäkuussa on muutama viikko taukoa, mutta se ei ole maksuvapaa (kuluja tasataan joukkueessa koko vuodelle). Joukkuemaksun lisäksi kaikilta seuran jäseniltä laskutetaan seuran jäsenmaksu. Koska on kumminkin luonnollista, että ei aina tiedä onko laji tai aika oikea aloittaa uusi harrastus laskutetaan maksut vasta 1kk kokeilujakson jälkeen.

Lopullinen toimintamaksu määräytyy elo-syyskuussa 2020 joukkueen ryhmäkoon ja kustannusten mukaan. (Miksi? Koska joukkuetoiminnassamme pyrimme kattamaan muodostuvat kulut, emme muuta – tällöin niin pelaaja määrä, valmentajien palkat ja harjoitustilojen vuokrat isoin vaikuttaja jakolaskussa. Seurassamme nuorimpien ikäluokkien ensimmäisten kolmen vuosien kustannukset ovat kuitenkin olleet 35-65€/kk välillä riippuen harjoituskerroista ja pelaajien määrästä.)

Joukkueen toimintamaksu sisältää: Valmennus- ja kenttämaksut 2 x vko, korttelipelipassin ja vakuutuksen (uusitaan vuosittain).

Varusteet:
Sään mukaiset liikuntavaatteet, nappulakengät, jalkapallo (koko 3), juomapullo ja säärisuojat.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0823 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Harjoitusvuorot Kartanonkosken tekonurmilla 4.6.-1.11.2020
To Trio harjoitushalli 17:00-18:00
Su Trio harjoitushalli 12:00-13:00

Joukkueenjohdon sähköposti:
    pt14@pakkalanpalloseura.fi

Neea Krogerus
    neea.krogerus@pakkalanpalloseura.fi
    p. 045 232 7437

Ilkka Krogerus
    ilkka.krogerus@pakkalanpalloseura.fi
    p. 045 126 1170

Sihteeri ja satunnaisten kulloisten asioiden hoitaja, mitä kulloinkin eteen tulee