PPS A

PPS A-pojat on Keski-Vantaalla toimiva 01-03 pojista koostuva porukka, jonka treeneissä ja pelaamisessa ei ole tiukat pipot päässä, vaan myös hauskaa. Porukka on tavoitteellinen ja pojat ovat motivoituneita futiksen pelaajia. Treeneissä tehdään hyvän valmentajatiimin kanssa monipuolisesti erilaisia harjoitteita harjoituttaen jalkapallon monia osa-alueita.

PPS A-boys is a team that functions in central Vantaa consisting of boys who are born in 2001-2003. The boys are goal-oriented soccer players with lots of motivation. There is an array of games in regular basis. The team is guided by a team of supportive coaches who provide a wide versatility of exercises to help the boys excel at every level.

STADIUM BONUKSET:  Mikäli olet Stadiumin jäsen voit liittää jäsentiliisi joukkueemme (Pakkalan Palloseura ry B-pojat), jolloin ostoksistasi ohjautuu tukea joukkueellemme 3% ostoksistasi ja tämä ei vaikuta sinun Stadium bonusten kertymään.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0315 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

PPS A-poikien harjoitusajat 01.11.2018- 31.03.2018
Ma Hakunilan kupla 19:45 - 21:00