Pojat&Tytöt 2013

Vuonna 2013 syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkue aloittaa toimintansa!

Joukkue aloitaa toimintansa huhtikuussa su 7.4. klo 15 Kartanonkosken kentällä.
Toivotamme joukkueeseen tervetulleeksi uusia pelaajia, oli aiempaa jalkapallotaustaa olemassa tai ei.

HARJOITUSVUOROT (7.4. alkaen):

TO 17:45-19:00 Kartanonkosken pieni tekonurmi
SU 14:45-16:00 Kartanonkosken iso tekonurmi 1/2 (28.4. alkaen 14:30-15:30)

Maksut:

Joukkueen kuukausimaksu on 30 e/kk, laskutusväli on 2 kk.  Heinäkuu on taukoa, mutta ei maksuvapaa (kuluja tasataan joukkueessa koko vuodelle). Joukkuemaksun lisäksi kaikilta seuran jäseniltä laskutetaan seuran jäsenmaksu. Koska on kumminkin luonnollista, että ei aina tiedä onko laji tai aika oikea aloittaa uusi harrastus laskutetaan maksut vasta 1kk kokeilujakson jälkeen.

Lopullinen toimintamaksu määräytyy elo-syyskuussa 2019 joukkueen ryhmäkoon ja kustannusten mukaan. (Miksi? Koska joukkuetoiminnassamme pyrimme kattamaan muodostuvat kulut, emme muuta – tällöin niin pelaaja määrä, valmentajien palkat ja harjoitustilojen vuokrat isoin vaikuttaja jakolaskussa. Seurassamme nuorimpien ikäluokkien ensimmäisten kolmen vuosien kustannukset ovat kuitenkin olleet 35-65€/kk välillä riippuen harjoituskerroista ja pelaajien määrästä.)

Joukkueen toimintamaksu sisältää: Valmennus- ja kenttämaksut 2 x vko, korttelipelipassin ja vakuutuksen (uusitaan vuosittain).

Varusteet:

Sään mukaiset liikuntavaatteet, nappulakengät, jalkapallo (koko 3), juomapullo ja säärisuojat.

Harjoitusajat 7.4. - 30.10.2019. Tarkemmat päiväkohtaiset vuorot myClub järjestelmässä.
To Kartanonkosken pieni tekonurmi 18:00-19:00
Su Kartanonkosken iso tekonurmi 1/2 kenttä 15:00-16:00 14.4. asti