Pojat&Tytöt 2013

Vuonna 2013 syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkue aloitti toimintansa huhtikuussa 2019!

Toivotamme joukkueeseen tervetulleeksi uusia pelaajia, oli aiempaa jalkapallotaustaa olemassa tai ei.

Maksut:

Joukkueen kuukausimaksu on 35 e/kk, laskutusväli on 2 kk.  Heinäkuu on taukoa, mutta ei maksuvapaa (kuluja tasataan joukkueessa koko vuodelle). Joukkuemaksun lisäksi kaikilta seuran jäseniltä laskutetaan seuran jäsenmaksu. Koska on kumminkin luonnollista, että ei aina tiedä onko laji tai aika oikea aloittaa uusi harrastus laskutetaan maksut vasta 1kk kokeilujakson jälkeen.

Toimintamaksu määräytyy aina vanhempainilloissa joukkueen ryhmäkoon ja kustannusten mukaan. (Miksi? Koska joukkuetoiminnassamme pyrimme kattamaan muodostuvat kulut, emme muuta – tällöin niin pelaaja määrä, valmentajien palkat ja harjoitustilojen vuokrat isoin vaikuttaja jakolaskussa. Seurassamme nuorimpien ikäluokkien ensimmäisten kolmen vuosien kustannukset ovat kuitenkin olleet 35-65€/kk välillä riippuen harjoituskerroista ja pelaajien määrästä.)

Joukkueen toimintamaksu sisältää: Valmennus- ja kenttämaksut 2 x vko, korttelipelipassin ja vakuutuksen (uusitaan vuosittain).

Varusteet:

Sään mukaiset liikuntavaatteet, nappulakengät, jalkapallo (koko 3), juomapullo ja säärisuojat.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0808 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Talvikauden harjoitusajat 2.11.2020-28.3.2021. Tarkemmat päiväkohtaiset vuorot myClub järjestelmässä.
To Tikkurilan kuplahalli 17:00-18:00
Su Tikkurilan kuplahalli 13:00-14:00

Reetta Sopanen
    p13@pakkalanpalloseura.fi