Pojat&Tytöt 2013

Vuonna 2013 syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkue aloitti toimintansa huhtikuussa 2019!

Toivotamme joukkueeseen tervetulleeksi uusia pelaajia, oli aiempaa jalkapallotaustaa olemassa tai ei.

KE 18:00-19:00 Kartanonkosken pieni tekonurmi
SU 16:00-17:00 Kartanonkosken iso tekonurmi

Maksut:

Joukkueen kuukausimaksu on 30 e/kk, laskutusväli on 2 kk.  Heinäkuu on taukoa, mutta ei maksuvapaa (kuluja tasataan joukkueessa koko vuodelle). Joukkuemaksun lisäksi kaikilta seuran jäseniltä laskutetaan seuran jäsenmaksu. Koska on kumminkin luonnollista, että ei aina tiedä onko laji tai aika oikea aloittaa uusi harrastus laskutetaan maksut vasta 1kk kokeilujakson jälkeen.

Lopullinen toimintamaksu määräytyy elo-syyskuussa 2019 joukkueen ryhmäkoon ja kustannusten mukaan. (Miksi? Koska joukkuetoiminnassamme pyrimme kattamaan muodostuvat kulut, emme muuta – tällöin niin pelaaja määrä, valmentajien palkat ja harjoitustilojen vuokrat isoin vaikuttaja jakolaskussa. Seurassamme nuorimpien ikäluokkien ensimmäisten kolmen vuosien kustannukset ovat kuitenkin olleet 35-65€/kk välillä riippuen harjoituskerroista ja pelaajien määrästä.)

Joukkueen toimintamaksu sisältää: Valmennus- ja kenttämaksut 2 x vko, korttelipelipassin ja vakuutuksen (uusitaan vuosittain).

Varusteet:

Sään mukaiset liikuntavaatteet, nappulakengät, jalkapallo (koko 3), juomapullo ja säärisuojat.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0808 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Harjoitusajat 1.6.2020 - 1.11.2020. Tarkemmat päiväkohtaiset vuorot myClub järjestelmässä.
Ke Kartanonkosken pieni tekonurmi 18:00-19:00
Su Kartanonkosken iso tekonurmi 1/2 kenttä 16:00-17:00

Yhteys

Reetta Sopanen