Tytöt 2009-10

PPS Villikissat on vuonna 09-11 syntyneistä tytöistä koostuva innokas ja energinen joukkue. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa, ja talvella osallistumme talvisarjaan. Kaikki uudet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseen mukaan!

PPS Villikissat is enthusiastic and energetic team, made up of girls born in 09-10. We practice twice a week, and in winter take part in the winter series. All new players are welcome!

STADIUM BONUKSET:  Mikäli olet Stadiumin jäsen voit liittää jäsentiliisi joukkueemme (Pakkalan Palloseura ry T0910), jolloin ostoksistasi ohjautuu tukea joukkueellemme 3% ostoksistasi ja tämä ei vaikuta sinun Stadium bonusten kertymään.

PLUSSA PISTEET: Rekisteröimällä Plussa-korttisi joukkueemme tunnuksella SP0719 tuet samalla seuran toimintaa, kun käyt ostoksilla Vantaan Jumbon Citymarketissa. Kertyneistä ruokaostoksistasi Citymarketin kauppiaat sponsoroivat joukkuetta 2% ostoksista ja tämä ei vaikuta sinun Plussa-pisteidesi kertymään.

Kesäharjoitusvuorot HUOM! UUSI PELAAJA olethan yhteydessä ennen ensimmäisiä harjoituksia valmentajaan tai joukkueenjohtajaan!
Ke Kartanonkosken iso tekonurmi 17:15-19:15
Su Kartanonkosken iso tekonurmi 17:15-19:15