Tytöt 2014-2015 (T7/T6)

Vuonna 2014 ja 2015 syntyneiden tyttöjen joukkue aloitti toimintansa huhtikuussa 2021. Mukana on jo yli 30 pelaajaa! Myös 2016-syntyneet ovat tervetulleita kokeilemaan ja heitäkin on jo useampi mukana.

Harjoitukset pidetään Kartanonkosken tekonurmilla tiistaisin ja perjantaisin klo 17.30-18.00.

ILMOITTAUDU MUKAAN JOUKKUETOIMINTAAN TÄSTÄ.

Kaikki pienet mimmifutarit ovat tervetulleita mukaan! Pakkalan Palloseurassa toiminta on avointa kaikille ja haluamme tarjota mahdollisuuden oppia jalkapalloa kannustavassa ilmapiirissä. Jalkapalloharrastuksen parissa pääsee kokemaan aitoa liikunnan iloa sekä tutustuu uusiin kavereihin. Meidän seurassa harrastuksen aloittamisen kynnys on matala. Harrastus on lähellä kotia, edullista ja toiminta on laadukasta. Pelaaja voi käydä tutustumassa kaksi kertaa ennen sitoutumista.

Uusille junioripelaajille on tarjolla ALOITUSPAKETTI 100€, joka sisältää kaikki toiminnan kulut huhti-kesäkuun ajan.
(HUOM! Toukokuun puolivälissä mukaan tulleille 75€.)

Pakettiin kuuluu:
– vakuutus (ei kokeilukerroilla)
– perusvarusteet: paita, shortsit ja sukat
– harjoitteluolosuhteet
– valmennuksen

Aloitusjaksolla toiminta on seuran koordinoimaa. Seura ohjaa ja organisoi toimintaa, kunnes joukkue on perustettu ja alkaa toimia omana organisaationa, eli vanhemmista valitaan joukkueenjohtaja, apuvalmentajat, huoltajat ja taloudenhoitaja.

Aluksi aloittavalle pelaajalle varusteiksi riittää sään mukaiset liikuntavaatteet, nappulakengät tai lenkkarit, jalkapallo (koko 3) ja juomapullo.

Lisätietoja:

seurakoordinaattori