Tytöt 2016 (T5)

Vuonna 2016 syntyneiden tyttöjen joukkue aloittaa toimintansa torstaina 28.10.2021.

Harjoitukset pidetään torstaisin klo 18-19 Varian liikuntasalissa (os. Rälssitie 13, Vantaa) ja sunnuntaisin klo 14-15 Veromäen koulun liikuntasalissa. (os. Veromiehentie 2, Vantaa)

ILMOITTAUDU MUKAAN JOUKKUETOIMINTAAN TÄSTÄ

Kaikki pikkufutarit ovat tervetulleita mukaan! Pakkalan Palloseurassa toiminta on avointa kaikille ja haluamme tarjota mahdollisuuden oppia jalkapalloa kannustavassa ilmapiirissä. Tyttöjen pelaajamäärä on nelinkertaistunut kuluvan vuoden aikana ja seura haluaakin profiloitua vahvaksi tyttöjalkapallon toimijaksi tulevaisuudessa. Pakkalassa on tytöillä hyvä ympäristö harrastaa!

Jalkapalloharrastuksen parissa pääsee kokemaan aitoa liikunnan iloa sekä tutustuu uusiin kavereihin. Meidän seurassa harrastuksen aloittamisen kynnys on matala. Harrastus on lähellä kotia, edullista ja toiminta on laadukasta. Pelaaja voi käydä tutustumassa kaksi kertaa ennen sitoutumista.

Uusille junioripelaajille on tarjolla ALOITUSPAKETTI 70 €, joka sisältää kaikki toiminnan kulut loka-joulukuun ajan.

Pakettiin kuuluvat:

– perusvarusteet: paita, shortsit ja sukat

– harjoitteluolosuhteet ja valmennus

– vakuutus

Toimintaan voi tutustua kaksi harjoituskertaa ilman sitoumuksia.

Aluksi aloittavalle pelaajalle varusteiksi riittää sään mukaiset liikuntavaatteet, sisäpelikengät tai lenkkarit, jalkapallo (koko 3) ja juomapullo.

Aloitusjaksolla toiminta on seuran koordinoimaa. Seura ohjaa ja organisoi toimintaa, kunnes joukkue on perustettu ja alkaa toimia omana organisaationa, eli vanhemmista valitaan joukkueenjohtaja, apuvalmentajat, huoltajat ja taloudenhoitaja.

Joukkueen valmentajina toimivat Maria Olin-Bolin, Afra Gitonga ja Enna Laakso

LISÄTIETOJA