Maria Olin-Bolin valmentajaksi Pakkalan Palloseuraan – Uusi suunta tyttöfutikseen

Seura kehittää toimintaa tulevaisuudessa vahvasti myös tyttöjalkapallon osalta, sillä alueella on todella paljon potentiaalia. Tavoitteena on, että Pakkalan Palloseurassa on tulevaisuudessa ikäluokkatoimintaa tytöille omissa joukkueissa ja nuorimpiin ikäluokkiin tullaankin alkaneella kaudella perustamaan uudet joukkueet.

Ensimmäinen askel kohti näitä tavoitteita on seuran uusin rekrytointi Maria Olin-Bolin, joka tulee mukaan vetämään tätä “tyttöfutisprojektia” ja aloittaa välittömästi T09/10 joukkueen päävalmentajana.

“Jalkapallokuviot ovat tarjonneet minulle vuosien varrella useita yllättäviä ja iloisia käänteitä. Tämä on yksi niistä! Erityisen hienoa on saada kutsu mukaan seuraan ja tiimiin, jossa on aito halu panostaa tyttöfutikseen pitkäjänteisesti ja jaamme samat arvot. Tiedän ottavani ison haasteen vastaan, mutta uskon seuran ja alueen potentiaaliin. Kutsunkin kaikki tytöt rohkeasti mukaan seuran toimintaan! Tarjoamme laadukasta valmennusta ja innostavan ympäristön kehittyä”, Maria kertoo ajatuksiaan tulevasta.

“Olemme erittäin tyytyväisiä ja iloisia saadessamme seuraan Maria Olin-Bolin. Maria on pitkän linjan ammattilainen, joka on valmentanut jo 20 vuoden ajan. Maria on minulle hyvin tuttu entuudestaan ja PPS on itseasiassa järjestyksessään toinen seura johon hänet palkkaan. Saamme Marian mukana seuraamme paljon osaamista sekä intohimoista tekemistä nimenomaan tyttöfutikseen”, toteaa valmennuspäällikkö Mauricio Soto.

“Rautaisen valmennusosaamisen lisäksi Marialla on myös paljon kokemusta viestinnästä ja erityisesti someviestinnästä. Olen erittäin iloinen, että saamme Marian mukaantulon myötä seuraan lisää osaamista myös tälle osa-alueelle. Tästä tulee varmasti olemaan paljon hyötyä, ei vain tyttöjoukkueille, vaan koko PPS:n seurayhteisölle”, lisää puheenjohtaja Teemu Pärssinen.

Pakkalan Palloseura toivottaa Marian tervetulleeksi mukaan seuran valmentajarinkiin!