Mauricio Soto PPS:n valmennuspäälliköksi!

Mauricio Soto Pakkalan Palloseuran valmennuspäälliköksi!

Pakkalan Palloseura on valinnut valmennuspäällikökseen 42 vuotiaan Mauricio Soton.
Mauricio tai tuttavallisemmin Maukka aloittaa toimessaan viimeistään Marraskuun alusta.

Maukka on tällä hetkellä kilpajalkapalloon erikoistuneen Pallokerho Keski-Uusimaan, eli PKKU:n junioripäällikkö, jossa on toiminut vuodesta 2015 alkaen.

Valmennusurallaan Maukka on valmentanut 11-vuotiaista aina aikuisiin asti, voittaen mm. useita nuorten SM-mitaleita valmentamiensa joukkueiden kanssa.
Pelaajaurallaan Maukka on saavuttanut mm. Veikkausliigassa pronssia vuonna 1997 Finnairin Palloilijoiden riveissä.
Jalkapalloilijan ura hänellä loppui pahoihin polvivammoihin.

Vantaalla vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa asuva Maukka on suorittanut UEFA B valmentajatutkinnon.
Jalkapalloilijan uran jälkeen ja ennen siirtymistä valmennuksen pariin Maukka työskenteli vajaa 12 vuotta lastensuojelussa erikoistuen perhetyöhön mm. SPR:n, Helsingin kaupungin palveluksessa.

”Otan innoissani ja iloisena uuden haasteen vastaan. Seurajohdon kanssa käytyjen keskusteluiden jälkeen olen vakuuttunut, että Pakkalan Palloseuralla ja minulla on yhteisiä ajatuksia seuran kehittämiseksi monipuoliseksi ja innostavaksi kasvattajaseuraksi, jossa tarjotaan laadukasta toimintaa ja valmennusta sekä kilpa- että harrastejalkapallolle” – toteaa Mauricio Soto

“Olemme erittäin tyytyväisiä ja ylpeitä, että saamme Maukan PPS:n riveihin!
Maukalla on upean pelaajataustan lisäksi vahva ja useiden vuosien kokemus juniorijalkapallosta. Saamme uuden huippuosaajan valmennuspäälliköksemme pelaajien ja valmentajien arkeen kehittämään valmennus- ja seuratoimintaamme entistäkin laadukkaammaksi” – toteaa puheenjohtaja Teemu Pärssinen

Tervetuloa seuraan Maukka!