Mikko ”Pikkis” Eskelinen valmentajaksi Pakkalan Palloseuraan!

Mikko valmentaa tulevalla kaudella seuran P10 ja P11 joukkueita.

Mikko on pitkän linjan jalkapallovaikuttaja, Uefa Pro lisenssin suorittanut ja Mikko on Palloliiton Eteläisen alueen koulutuspäällikkö. Mikko on valmentanut vuosien saatossa mm. HJK:ssa, PKKU:ssa, HIFK:n liigajoukkueen 2 valmentajana jne. Mikko omaa pelaajana myös nuorten maajoukkuekokemusta ja pelaajaura loppui polvivammoihin.

“Olen iloinen uudesta pestistäni. Pakkalan Palloseurassa on hyvä yhteisöllinen pössis ja on kiva päästä pitkästä aikaa valmentamaan tämän ikäisiä junnuja. Seuran tuleva valmennuspäällikkö on minulle entuudestaan tuttu ja meillä on yhteneväiset ajatukset jalkapallosta sekä pelaajien kehityksestä. Tiedän, että hänen ja seuran tahtotila on luoda uusi PPS, jossa seurasta pyritään tekemään laadukas kasvattajaseura” – toteaa Mikko

“Olen todella innoissani siitä että saamme Mikon mukaan Pakkalan Palloseuraan! Tuleva valmennuspäällikkö Mauricio Soto on puikoissa P09 ja P12 joukkueissa ja Mikko P10 ja P11 joukkueissa. Olen vakuuttunut siitä, että Mauricion ja Mikon johdolla valmennuksemme näissä ikäluokissa on erittäin hyvissä käsissä ja myös siitä, että suunta johon PPS on menossa on oikea” – toteaa seuran puheenjohtaja Teemu Pärssinen.

Tervetuloa Pakkalan Palloseuraan Mikko ”Pikkis” Eskelinen!